Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Mini Beta siklórepülőgép 700mm

Mini Beta kluzák 700mm Nagyítás

PE_KAV8010

Új termék

Egy egyszerű, teljesen balsából készült, 700 mm-es fesztávolságú, lézervágott alkatrészekből készült siklórepülőgép - ideális a repülőgép-modellépítés alapjainak elsajátításához. A kialakítás lehetőséget biztosít egy miniatűr vevő és szervók beépítésére, kormány- és magassági kormányvezérléssel, vagy esetleg motorizálásra egy kis váltóáramú villanymotorral a szárny feletti pilonon.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

8 475,00 Ft‎ adóval

Nagyméretű, teljesen balsából készült siklórepülőgép kiváló repülési tulajdonságokkal és nagyon egyszerű felépítéssel, amelyet a népszerű iskolai RC motoros vitorlázórepülőgép, a BETA 1400 ihletett. Ideális első modellként, amelyet kb. tíz perc alatt megépíthet. A precíz lézervágott alkatrészeknek köszönhetően nem fogsz sok időt tölteni csiszolással és vágással, de gyorsan el fogsz jutni a célig csak acetonos ragasztóval (Kanagom, L-510, UHU-hart, stb.) és csapokkal.

A szárnyat gumiszegélyekkel rögzítik a törzshöz, így a MINI BETA a nagyobb szárnyfesztávolság ellenére is elpakolható; egy vasárnapi kirándulásra vagy nyaralásra több ilyet is könnyedén bepakolhatsz az autódba.

A modell kialakítása lehetőséget ad miniatűr RC berendezések beépítésére is - a MINI BETA így tisztán vitorlázórepülőként repülhet irányított kormány- és magassági kormánylapáttal, vagy motorizálható a szárny fölötti pilonra szerelt kis váltakozó áramú motorral - hasonlóan a "felnőtt" BETA 1400-hoz.

A készlet a következőket tartalmazza:
lézervágott törzs, szárny- és farokrészek, építési terv/utasítás

A MINI BETA-t a Cseh Köztársaságban tervezték és gyártják.

Szárnyfesztávolság [mm]: 700
Hossz [mm]: 520
Tömeg [g]: 75
Vezérelt funkciók: Nincs
Építési igényesség: S0,S1
Pilóta nehézség: P0

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

5 más termék ugyanabban a kategóriában: