Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

KAVAN Cumul DLG ARF 1096mm

KAVAN Cumul DLG ARF 1096mm Nagyítás

PE_KAV02.8023.ARF

Új termék

ARF nagy teljesítményű RC gyors építőkészlet 1096 mm-es fesztávolsággal kördobással vagy katapulttal történő indításhoz. Nagyon könnyű, klasszikus, teljesen balsából készült konstrukció; törzs karbon farokgerendával, szárny karbon főgerendával és könnyű vasalófóliával bevont farokfelületekkel. Vezérelt kormánylapát és magassági kormány.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

84 745,00 Ft‎ adóval

A CUMUL DLG ARF valóra váltja az álmodat egy kompakt modellről, amellyel bármikor ki tudsz futni a hátsó udvarodból bármilyen nagyobb területre és rendesen repülni, még könnyebben is, mint a "testvére". Ráadásul ez az RC szabadonrepülő a testedet is megmozgatja - hiszen egy megfelelően kivitelezett diszkoszdobás nem akármilyen sportteljesítmény!

A CUMUL DLG ARF egy nagyon egyszerűen megépíthető modell; egy kis ügyességgel már egy este alatt készen állhat az első repülésre. A CUMUL DLG elkészülte után a diszkoszdobás elsajátítása sem okozhat gondot - ügyeltünk arra, hogy a kézikönyvben egy képes melléklet is szerepeljen, amely részletezi a körkörös dobás kivitelezését.

A CUMUL DLG-t a Cseh Köztársaságban tervezték és gyártják.

A törzs elülső része egy balsából és könnyű rétegelt lemezből készült géptörzsből áll; magja egy egyszerű "doboz" szerkezet, balsából készült oldalfalakkal és rétegelt lemez válaszfalakkal. A kormány- és magassági kormányszervók számára kialakított rekesz a törzsben található, egy mágneses záródású, levehető oldalsó fedél alatt. A törzs farokrésze egy karboncsőből készült gerendából áll, amelybe a vízszintes farokszárny rögzítésére egy rétegelt lemezből készült pilon van beragasztva. A készlet tartalmaz egy vonóhorgot is a katapultos indításhoz.

Az egy darabból álló, YA0801 profilú szárny (kifejezetten RC szabadonrepülők számára kifejlesztett) immár klasszikus felépítésű, balsa bordákkal, vékonyfalú karboncsőből kialakított főgerendával és bükkfa rönkből kialakított belépőéllel, ami nagyon kis súly mellett garantálja a váz nagy szilárdságát. A szárnyat műanyag csavarral rögzítik a törzshöz. A szárny kialakítása lehetőséget biztosít arra, hogy a szárny megfelelően megerősített bal (a jobbkezeseknek) és jobb (a balkezeseknek) végébe egy-egy korongos felszállócsapot helyezzenek el.

A farokfelületek deszkából készültek, CNC vágott balsa alkatrészekből ragasztva. A kormányok vezérlése drótkötelekkel történik.

A modell könnyű vasalható fóliával van borítva.

A modell vezérléséhez legalább egy kétcsatornás RC-készletre lesz szükséged. A kormány és a magassági kormányhoz egy jó 6 g-os pico szervó, 0,7-0,9 kg.cm tolóerővel megteszi - a készlet a KAVAN GO-6MG szervókra "szabott" szervóágyat tartalmazza.

A fedélzeti elektronika táplálására egy 450-500 mAh-s LiPo egyelemű akku ideális.

Az ARF gyors építőkészlet a következőket tartalmazza: Vasalófóliával bevont törzs, szárnyfelek és farokfelületek, karbon csőből készült farokgerenda, tartozékkészlet, öntapadós matricákból álló ív és használati utasítás.

Szárnyfesztávolság [mm] 1096
Hossz [mm] 880
Súly [g] 180
Szárnyfelület [dm2] 16,2
Vezérelt funkciók S,V
Építési igény S1
Pilóta nehézség P1

2 más termék ugyanabban a kategóriában: