Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Valiant 10cc 1.8m ARF

Valiant 10cc 1.8m ARF Nagyítás

AS_HAN5080

Új termék

Elegáns Valiant 10cc ARF 1,7 m RC modell oktató repülőgép formájában, 10cc belsőégésű motorral, vagy elektromos motorral (kb. 900 W). Az igényes, teljes egészében fából készült konstrukció UltraCote fóliával van bevonva, valamint a modell funkcionális fékszárnyakkal, kétrészes szárnnyal, alumínium futóművel és kormányozható farokkerékkel rendelkezik.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

161 090,00 Ft‎ adóval

Valiant 10cc ARF 1.7m RC oktató modell 10cc belsőégésű motorral, vagy elektromos motorral (kb. 900W). Átgondolt, teljesen fából készült konstrukció, valamint a modell UltraCote fóliával borított, funkcionális fékszárnyakkal, kétrészes szárnnyal, alumínium futóművel, kormányozható farokkerékkel rendelkezik. A Valiant 10cc ARF 1.7m kiegészíti a Valiant 1.3m BNF Basic és a Valiant 30cc ARF modelleket.

Egy könnyen kezelhető, sallangmentes modellt keres a nyugodt repüléshez? A Valiant 1750mm szárnyfesztávolságú tréner minden ilyen követelménynek megfelel. Repülési tulajdonságai megfelelnek egy kiképzőmodell követelményeinek, miközben kiváló kezelhetőséget és az alapvető műrepülések végzésének lehetőségét kínálja.

A Valiant teljes egészében fából készült, vasalható fóliával bevont, kész színezéssel ellátott konstrukció. A modell összeszereléséhez képekkel illusztrált útmutató tartozik, amelyben lépésről lépésre le van írva a modell összeszerelése. Ez az ARF változat, a készlet tartalmazza a modell összeszerelésre kész alkatrészeit, a belsőégésű motor felszereléséhez szükséges készletet, beleértve a motorágyat és a tankot, valamint a villanymotor felszereléséhez szükséges készletet, továbbá egy légcsavarkúpot, motorburkolatot, alumínium alvázat kerekekkel, egy rúdkészletet és kisebb tartozékokat.

A Valiant 10ccm-es felső kétszárnyú repülőgép kellemes, nem lopakodó repülési tulajdonságokkal rendelkezik, nagy sebességtartományban repülhet és az alkalmazott fékszárnyaknak köszönhetően a fel- és leszállás alacsony sebességgel is elvégezhető. A modell belsőégésű motorral és villanymotorral is felszerelhető, mindkét meghajtás könnyen felszerelhető az üvegszálas motorburkolat alá, a mellékelt tartozékok és a képes útmutató pedig megkönnyíti a beszerelést. A megfelelően megválasztott félszimmetrikus profilnak köszönhetően a modell minden alapvető műrepülő elemmel repülhető, a nagyméretű kormánylapátok megfelelő agilitást biztosítanak a modellnek, egy tapasztalt pilóta kezében pedig bőven elégséges teljesítményre képes.

A modell teljes egészében fából készült repülőgépvázzal rendelkezik, a lézervágott alkatrészek könnyű balsából és rétegelt lemezből készültek. Az alacsony szárnyterhelés és a félszimmetrikus profil remek kombinációja a kiváló repülési jellemzőknek.

A Valiant 10cc ARF 1,7m jellemzői:
- Könnyű balsa és rétegelt lemez konstrukció
- Kétrészes szárny könnyű összeszereléssel
- Funkcionális fékszárnyak bővítik a repülési teret és STOL funkcionalitást adnak hozzá
- Festett alumínium futómű
- Nagyméretű első motorháztető lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a törzshöz
- Festett üvegszálas motorburkolati részek és kerékborítások
- Tiszta kabinüvegezés
- Eredeti Hangar 9® UltraCote® fóliaburkolat
- A mellékelt elektromos motorkészlet biztosítja az EP könnyű beszerelését
- Teljes szerelési tartozékok

Milyen RC felszereléssel szerelje fel a repülőgépmodelljét?
Az ARF kivitelű RC repülőgépmodellek nincsenek felszerelve elektronikával, így azt Önnek kell hozzáadni. Használhat klasszikus elektronikát, vagy a legújabb SAFE vagy SMART funkciókkal ellátott elektronikát is. A SAFE biztosítja a repülési terület és a repülési vonal védelmét az AS3X 3 tengelyes giroszkóp számára. A SMART valós idejű telemetriai adatokat kínál. Ezen funkciók kihasználásához választhatja a fejlett Spektrum NX6 DSMX 6 csatornás RC adó és Spektrum AR631 6CH AS3X/SAFE vevő AS3X/SAFE giroszkóp (AS3X) és SAFE repülési burkolatvédelemmel a modell vezérléséhez. Ha több funkciót szeretne vezérelni, a Spektrum NX8 DSMX 8 csatornás RC adó és a Spektrum AR8360T AS3X/SAFE vevő telemetriával áll rendelkezésre.

Hogyan működik?
A vevő elektronikája AS3X elektronikus stabilizátorral rendelkezik, amely képes a modellt olyan egyenesen vezetni, mint egy zsinór. A mikroprocesszor a 3 tengelyes giroszkópból származó információk alapján folyamatosan ugyanabban a helyzetben tartja a modellt, amíg az adón keresztül nem kap utasítást a változtatásra.

Ha nem vagy túl tapasztalt pilóta, aktiválhatod a vevőbe integrált SAFE Select technológiát. A SAFE funkció a repülési szélsőségek, a billenés és a görbülés korlátozásával biztosítja a repülési területet. Az elektronikus stabilitás is aktív és amikor az adó vezérlőbotjait semleges helyzetbe visszaviszi, a modell vízszintes repülésbe áll.

Használja a Smart technológiát további információkért!
A Spectrum SMART azonnali állapotinformációt nyújt a modell fontos elektronikus alkatrészeiről TELEMETRIA segítségével. A Spektrum AirWare™ menüvel rendelkező Smart vevők, vezérlők, akkumulátorok, töltők és adók telemetrián keresztül kommunikálnak a Smart rendszer elemeivel további telemetria érzékelők nélkül, így azonnali rálátása lehet az akkumulátor állapotára, hőmérsékletére, áramára és a motor fordulatszámára.

Adatátvitel egyetlen vezetéken keresztül
A SMART technológia lehetővé teszi a telemetriai adatátvitelt egyetlen vezetéken keresztül az innovatív IC3 és IC5 csatlakozókon. Amikor a Spektrum™ Smart töltőhöz csatlakoztatjuk, a Smart G2 akkumulátor egyedi paraméterei, az akkumulátor állapota és a cellainformációk automatikusan feltöltődnek a memóriamikrochipről az IC3® vagy IC5® csatlakozó adatvezetékén keresztül. Az akkumulátor töltéséhez egyszerűen csatlakoztassa azt a Smart töltőhöz. A biztonságos töltés automatikusan megkezdődik, és nincs szükség külön kiegyenlítő kábelre.

  • Típus Cvičný
  • Hossz 1251 mm
  • Építókészlet típus ARF
  • Vezetési nehézség Mírně pokročilí
  • Hajtás típús Spalovací i elektro
  • Konstrukció Celodřevěná
  • Fesztáv 1753 mm
  • Repülési súly 3200 - 3700 g
  • Szárnyfelület 41 dm²
  • Felületi terhelés 78 g/dm²
  • Eektromos hajtás Doporučen BL46
  • Spalovací motor Doporučen Evolution 10GX