Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

KAVAN Cumul DLG

KAVAN Cumul DLG Nagyítás

PE_KAV02.8023

Új termék

Nagy teljesítményű Vitorlázó RC készlet 1096 mm-es fesztávolsággal kördobással, vagy katapulttal történő indításhoz, CNC faragott alkatrészekből. Nagyon könnyű, klasszikus, teljesen balsából készült konstrukció, a törzs balsából és könnyű rétegelt lemezből készült géptörzs karbon farokgerendával; szárny karbon főgerendával. Vezérelt kormánylapát és magassági kormány.

További részletek

5 Tételek

Készleten

47 560,00 Ft‎ adóval

A CUMUL DLG könnyen teljesíti az álmát egy kompakt modellről, amelyet bármikor kivihet bármilyen nagyobb területre és repülhet. Ráadásul ez az RC vitorlázó a testedet is megmozgatja - mert egy megfelelően végrehajtott diszkoszdobás nem semmi sportteljesítmény!

A kis RC vitorlázó ideális azok számára is, akik maguk akarnak modelleket építeni, klasszikus módon, balsából, rétegelt lemezből, lucfenyőgerendákból és egy csipetnyi karbonból. Az építkezés szépen és gyorsan megy, és nem telik sok időbe. A CUMUL DLG egy meglehetősen egyszerű modell az építés szempontjából; nem biztos, hogy alkalmas első modellként annak, akinek nincs tapasztalata, de ha már épített "legalább valami konstruktívat", akkor nem lesz gond. Hasonlóképpen, a CUMUL DLG befejezésekor nem okozhat gondot a kilövés elsajátítása - nem felejtettük el, hogy az utasításban egy képi függeléket is mellékeljünk, amely részletesen bemutatja, hogyan kell körkörös dobást végezni.

A CUMUL DLG-t a Cseh Köztársaságban tervezték és gyártják.

A nagy teljesítményű, klasszikus, nagyon könnyű, teljesen balsából készült, ömlesztett RC dobókészlet ideális projekt egy modellező számára, aki igazán nagy teljesítményű modellt szeretne építeni a szabadidős repüléshez. A jól átgondolt konstrukciónak köszönhetően a CNC-vágott alkatrészekkel ellátott, fülekkel és bevágásokkal ellátott alkatrészek, amelyek úgy illeszkednek egymáshoz, mint a puzzle-darabok, az építés nagyon gyorsan és könnyen megy. Ezenkívül a bordák és a fél bordák rögzítő fülekkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy az íves profilú szárnyat sík deszkára építsük, miközben a szárny mindkét végén lévő negatívokat egyenesen a szerkezetbe "építjük".

A törzs elülső része egy balsából és könnyű rétegelt lemezből készült géptörzs; magja egy egyszerű "doboz" szerkezet, balsából készült oldalfalakkal és rétegelt lemez válaszfalakkal. A kormány- és magassági kormányszervók számára kialakított rekesz a törzsben található, egy mágneses záródású, levehető oldalsó fedél alatt. A törzs farokrésze egy karboncsőből készült gerendából áll, amelybe a vízszintes farokfutómű rögzítésére ragasztott rétegelt lemezből készült pilon van beépítve. A készlet tartalmaz egy vonóhorgot is a katapult indításhoz.

Az egy darabból álló, YA0801 profilú szárny (amelyet kifejezetten RC dobók számára fejlesztettek ki) most klasszikus felépítésű, balsa bordákkal, vékonyfalú karboncsőből kialakított főgerendával és bükkfa rönkből kialakított belépőéllel, amely nagyon kis súly mellett garantálja a váz nagy szilárdságát. A szárnyat egy műanyag csavarral rögzítik a törzshöz. A szárny kialakítása lehetővé teszi, hogy a szárny megfelelően megerősített bal (jobbkezeseknek) és jobb (balkezeseknek) végébe egy-egy korongos felszállócsapot helyezzenek el.

A farokfelületek deszkából készültek, CNC-vágott balsa alkatrészekből ragasztva. A kormánylapátokat drótkötelek vezérlik.

A modellt vasalható fóliával is beboríthatja - a világosabb, átlátszó Oralite®, Vlies vagy hasonló anyagok előnyösebbek.

A modell vezérléséhez legalább egy kétcsatornás RC-készletre lesz szükséged. A kormány és a magassági kormányhoz egy jó 6 g-os pikoszervó 0,7-0,9 kg.cm tolóerővel megteszi - a készlet a KAVAN GO-6MG szervókra "szabott" szervóágyat tartalmazza.

Egy 450-500 mAh LiPo egyelemű ideális a fedélzeti elektronika táplálására.

A készlet tartalma: CNC faragott balsa és rétegelt lemez alkatrészek, karbon cső szárnygerenda, karbon cső farokgerenda, tartozékkészlet, öntapadós matricák, 1:1 méretarányú építési terv és útmutató.

Szárnyfesztávolság [mm] 1096
Hossz [mm] 880
Tömeg [g] 180
Szárnyfelület [dm2] 16.2
Ellenőrzött funkciók S,V
Építési kereslet S1
Pilóta nehézsége P1

5 más termék ugyanabban a kategóriában: