Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas XRT 8S 1:6 4WD TQi RTR zöld

Traxxas XRT 8S 1:6 4WD TQi RTR zelená Nagyítás

AS_TRA78086-4-GRN

Új termék

Rendkívül nagy teljesítményű Traxxas XRT RC autómodell, amelyet a versenydizájn ihletett. Nagy stabilitásra, éles kezelhetőségre és páratlan sebességre tervezték. Teljesen fém hajtáslánc, klipsz nélküli test és VXL-8S vezérlő jellemzi. Sebessége 80 km/h-ig is terjedhet.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

523 955,00 Ft‎ adóval

A Traxxas XRT 8S 1:6 méretarányú RC modellje a kiváló formatervezést és a versenyzés ihlette konstrukciót ötvözi a legendás X-Maxx teljesítményével és erejével. Az eredmény egy teljesen új, éles kormányzással és nagy stabilitással rendelkező Off-Road platform, amely az új, szupererős VXL-8S hajtással még gyorsabb, tehát akár 80 km/h sebességet is elér!

A modell maximális vezetési élményt nyújt minden versenyző számára. Alacsony súlypontja, széles nyomtávja és az extrém teljesítményt biztosító, csúcsminőségű alkatrészek jellemzik. Az alváz nejlonból készült, moduláris felépítésű és integrált lengéscsillapító rögzítéssel. A kialakítás az X-Maxx alapján készült és rendkívül ütésálló. A teljesen fémből készült hajtáslánc "Cush Drive" csillapító tagból, első, középső és hátsó differenciálműből, alumínium középtengelyből, acél féltengelyekből és kettős csapágyazású kerékagyakból áll.

A modellt egy speciálisan módosított, új, élesebb karakterű VXL-8S vezérlő és egy nagy teljesítményű Velineon 1200XL kefe nélküli motor hajtja. A Traxxas TQi programozható jeladó lehetővé teszi egy Bluetooth modul (külön megvásárolható) hozzáadását, amellyel a modell mobiltelefonhoz csatlakoztatható és telemetriai adatokat, például a haladási sebességet vagy a motor fordulatszámot is megjelenítheti.

A modell kényelmes előkészítése érdekében a karosszéria klipszes, könnyű összeszerelési és szétszerelési lehetőséggel bír. Az akkumulátorok a rekeszekben egy reteszelő válaszfallal vannak rögzítve. Ez egy gyors, érzékeny és kényelmes akkumulátorcsere-rendszer.

Moduláris konstrukció
A moduláris konstrukció lehetővé teszi a teljes elülső vagy hátsó szétszerelést. Ez teljes hozzáférést biztosít a modell egyszerű, percek alatt elvégezhető szervizeléséhez és beállításához. Az autó alvázának moduláritása nagyban leegyszerűsíti a karbantartást, így sokkal könnyebb hozzáférni a differenciálművekhez stb.

Nejlon alváz
A modell alváza kompozit öntvényből készült, amely térbeli koncepciójának köszönhetően egyszerre nagyon merev és könnyű. Ez a szerkezet lehetővé teszi, hogy a kemény ütések maradandó károsodás nélkül elnyelődjenek. Az alvázat alul három csúszótalp védi, amelyek sérülés esetén könnyen cserélhetőek.

Integrált lengéscsillapító tornyok
A modell bevált technológiát alkalmaz, amely a lengéscsillapító tornyot közvetlenül az alvázba integrálja, ezzel kivételes szilárdságot és tartósságot biztosítva. Ezenkívül ütközéskor az energia szétoszlik az alvázszerkezetben és csillapodik.

Strapabíró alkatrészek
A felfüggesztőkarok a Traxxas által használt legtartósabb kompozit anyagból készülnek. Az első lökhárító és a hátsó szárnykonzol kifinomult kialakítású, ütközés esetén elnyelő zónával rendelkezik.

GTX lengéscsillapítók
A masszív GTX lengéscsillapítókat pontosan ehhez a nagyméretű modellhez tervezték és hangolták. Alumínium, színre eloxált testből, tömör acél dugattyúrudakból, gömbcsuklókkal, masszív rugókból és precíziós X-gyűrűkből állnak. A megfelelő működés érdekében a lengéscsillapítókat optimális viszkozitású olajjal töltik fel.

Éles kormányzás
A Dual-Bellcrank kormányrendszer gyors és pontos kormányzási reakciót biztosít. A bütykös szervó az oszlop tetején található és védi a kormányt az ütésektől.

Motortartó és hűtő
Négy reteszelőcsavar tartja a motort szilárdan a helyén és meghatározza a fogak közötti pontos távolságot egy adott áttételnél. A motor két ventilátorral ellátott hűtővel van felszerelve, amely teljes terhelés mellett is fenntartja a megfelelő üzemi hőmérsékletet.

Akkumulátorrekeszek
A Traxxas XRT 8S távirányítós autómodell két rekeszt tartalmaz az alváz oldalán két LiPol 4S akkumulátor elhelyezésére. A rekeszek alján való elhelyezkedés alacsonyan tartja a súlypontot.

Hajtóművek
Az XRT RC autó az X-Maxxból átvett és keményen tesztelt, teljesen fémből készült hajtásláncot használ. A differenciálmű-dobozok is ugyanolyanok a hibátlan csapágyazás érdekében.

Cush drive abszorpciós rendszer
Az innovatív Cush drive rendszer a motor lökéseit egy speciális, elasztomer szilentblokkokkal ellátott alkatrész segítségével csillapítja. A rendszer a súrlódó tengelykapcsoló helyébe lép és bonyolult beállítások nélkül hatékonyabb és megbízhatóbb meghajtást tesz lehetővé.

Differenciálok
A 4x4-es hajtás erejének elosztása érdekében a modell első, középső és hátsó differenciálművel van felszerelve. A központi differenciálmű nagyon sűrű, 20M cSt-s olajat használ, hogy villámgyorsításkor a teljes teljesítményt csúszás nélkül kihasználja. A tengely differenciálművek négy fém fogaskerékkel vannak felszerelve a tartósság és a hosszú élettartam érdekében.

Középső hajtótengely
A tengelyek közötti erőátvitelről egy fogazott alumínium középső hajtótengely gondoskodik. Az innovatív tömítés távol tartja a port és a szennyeződéseket a középső alagúttól.

Acél féltengelyek
A fogazott differenciálmű kimeneti tengelyeivel ellátott robusztus acél hajtóműtengelyek biztonságosan továbbítják a motor teljes teljesítményét a kerekekhez. A CV-csuklós kialakításnak köszönhetően a tengelyek minden felfüggesztési helyzetben simán futnak.

Kerékagyak csapágyakkal
Az új, nagy szilárdságú kerékagyak nagyméretű, tokozott golyóscsapágyakkal rendelkeznek, és kompatibilis frissítést jelentenek az X-Maxx-hez (#7832, #7836, #7852).

XRT kerekek
A nagyméretű, 3,8"-os versenykerekek matt fekete kivitelűek, nagy 24 mm-es (hatszögletű, hornyolt) sodrókerékkel és 17 mm-es alumínium záróanyával rendelkeznek, amelyek biztonságosan rögzítik a lendkerék tengelyét. A Gravix abroncsokat kiváló teljesítményre tervezték a pályán és azon kívül is. Az erős középső váz csökkenti a nagy sebességnél jelentkező kidudorodást.

XRT vs. X-Maxx
Karosszéria
Kapcsok nélküli karosszéria
A szabadalmaztatott klipsz nélküli karosszéria rögzítés egyszerű, gyors és a klipszek nem vonják el a modell letisztult megjelenését.

Védőkeret
A test belülről megerősített kerettel van ellátva a tartósság érdekében.

Tetőlécek
A tetőcsúszók megvédik a karosszériát a karcolásoktól, amikor a modell felborul.

Szellőzőnyílások
A karosszériában lévő légcsatornák biztosítják az alkatrészek hűtését.

Nyomószárny
A nagy leszorítóerővel rendelkező hátsó szárny nagy sebességnél is stabilitást biztosít.

Wheelie kerekek
Ez a modell brutális teljesítményű, ezért hátsó támasztókerékkel van felszerelve, hogy megakadályozza az autó felborulását, ha gyorsan adjuk a gázt.

Szervókormány
A kormányzásról a Traxxas robusztus, digitális szervója - TRA2085 - gondoskodik. A maximális méretű szervó nyomatéka 26 kg.cm, sebessége 0,16 s/60°. Nejlon fogaskerekek. Dupla golyóscsapágyak az ezres szervó tengelyén a pontos működés érdekében. Vízálló* konstrukció. A szervó hatékony hűtéséről egy központi hűtő gondoskodik.

Erőteljes Velineon 1200XL kefe nélküli motor
A Velineon 1200XL nagy teljesítményű, érzékelő nélküli váltóáramú motorja a 4 pólusú kialakításnak köszönhetően nagyon egyenletes működést biztosít. A kiváló hőelvezetést a fém motortest biztosítja. Aranyozott 6,5 mm-es, 1275 kV-os csatlakozók és 5 mm-es kimeneti tengely.

VXL-8S vezérlő
Az RC autómodell egy speciálisan hangolt elektronikus VXL-8S (T) AC szabályozóval van felszerelve. 4, 6 vagy 8 LiPo cellás (max. 33,6 V) bemeneti feszültség. Egyszerű, egygombos beállítás. LED állapotjelzés. Hőelvezetés masszív hűtőbordával és ventilátorral. Vízálló* kialakítás. 6,5 mm-es aranyozott csatlakozók. 2-fokozatú LiPol akkumulátor alacsony feszültség érzékelés, hővédelem és túlfeszültség elleni védelem.

3 vezetési mód:
Sport üzemmód - Előre / Fékezés / Tolatás
Verseny üzemmód - Előre / Fék
Edzés üzemmód - 50% előre / fék / 50% hátramenet
A vezérlő egy porttal van felszerelve az eredeti tartozékok, például a LED-világítás csatlakoztatásához.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TQi 5 csatornás. TSM telemetriával a Traxxas TQi jeladókhoz. Könnyen használható, párosítás nyomógombbal. LED állapotjelzés. A vevőkészülékbe 3 tengelyes MEMS-érzékelőket építettek be a vevő helyzetének megismerésére.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve a telemetriai érzékelők RPM (fordulatszám) és V/T (feszültség/hőmérséklet) csatlakoztatására.

Ezenkívül a 4-tűs csatlakozóhoz egy telemetria-bővítő modul csatlakoztatható, amely akár 6 további érzékelőt, köztük egy nagy pontosságú GPS sebességérzékelőt is tartalmazhat.

Traxxas TQi RC készlet Bluetooth készlettel
A Traxxas egy vadonatúj kétcsatornás RC-készletet készített Bluetooth-kapcsolattal. A Bluetooth modul (külön megvásárolható) lehetővé teszi, hogy RC modelljét összekapcsolja az áttekinthető grafikus Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

A Traxxas Link alkalmazás Apple-eszközökre ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android-eszközökre készült alkalmazás pedig ingyenesen a GooglePlay-en… A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely lenyűgöző vizuális megjelenítéssel és abszolút precíz beállításokkal biztosítja a Traxxas RC-modellje működésének és hangolásának teljes ellenőrzését. A Traxxas Link valós időben képes megjeleníteni a modell által szolgáltatott telemetriai adatokat, például a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet, az akkumulátor feszültségét és a modell dőlését (a szolgáltatott telemetria az adott modelltípustól függően változik). Az RC-modell beállításai megoszthatók, és tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott pálya vagy felhasználó, például gyermekek számára. Mindez az alkalmazásban, briliáns grafikával, ami a Traxxas alapfelszereltségének számít.

A telemetriai opciók modellenként eltérőek. A telemetriai adatok megszerzéséhez telemetriai érzékelőket kell telepíteni. A telemetria telepítésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

Valós idejű telemetria
Ez a fejlett elektronikával ellátott exkluzív vezérlő valós idejű telemetriai mérésekhez van felszerelve. Egy vezeték nélküli Bluetooth-modul (külön megvásárolható) és a Traxxas link alkalmazás segítségével a sebesség, a motor fordulatszáma és az akkumulátor feszültsége közvetlenül a telefonján valós időben nyomon követhető. A vezérlő telemetriai adatokat szolgáltat, és nincs szükség további érzékelőkre.

Traxxas Stability Management
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nem csak azt teszi lehetővé, hogy extrém sebességgel is megtapasztalja az erőt, a sebességet, a gyorsulást és a kanyarodást, de garantálja a sokkal könnyebb kormányzást és irányítást csúszós felületeken, például poros, sima betonon vagy akár jégen és havon.

A vevőegységben egy 3 tengelyes MEMS giroszkóp és gyorsulásmérő található, amely másodpercenként 100-szor értékeli a modell mozgását, és megfelelő első kerékkormányzási bemenetekkel korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motorteljesítményt - a motorteljesítményt 100%-ban te irányíthatod. Az algoritmusokat minden modellhez külön-külön hangolják. A segítségnyújtás szintjét az adón található multifunkciós vezérlővel vagy a Traxxas Link alkalmazással állíthatja be.

Jellemzők:

- Nagy és erős Monster Truck 1:6 méretarányban
- Az XRT akár 80 km/h sebességet is elérhet
- Stabil modell precíz kezeléssel
- Rögzítés nélküli karosszériafelszerelés, forradalmi motorfelszerelés, teljesen fémből készült hajtáslánc
- Könnyű, mégis erős térbeli kompozit alváz
- Erőteljes hajtásrendszer, amely Velineon 1200XL motorból és VXL-8S vezérlőből áll.
- Nagyméretű 3,8"-os kerekek és Gravix gumiabroncsok, 24 mm-es keréktartó
- Acél CV tengelyek a kerék meghajtású modellhez
- Masszív állítható Traxxas GTX olajos lengéscsillapítók
- Traxxas TQi RC készlet
- RC vevő Traxxas TSM stabilizátorral
- A vízálló* kormányszervó nyomatéka 26 kg/cm, sebessége 0,16 s/60°, és hűtőbordával van felszerelve az elektronika hőjének hatékony elvezetése érdekében.

* A vízálló specifikációkkal kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el a felhasználói kézikönyvet.

  • Súly 9,54 kg
  • Sebesség Až 96 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 80 km/h
  • Típus Truggy
  • Hossz 798 mm
  • Magasság 258 mm
  • Szélesség 595 mm
  • Motor Velineon 1200XL
  • Méretarány 1:6
  • Tengelytávolság 480 mm
  • Hasmagasság 49 mm
  • Hajtás 4WD
  • Prostor pro baterie 186 mm x 51 mm x 44 mm
  • Alváz plastové
  • Přední kola 4.3" x 5.7" (110 x 147 mm), pneu 7.4" x 4.0" (188 x 102 mm)
  • Zadní kola 4.3" x 5.7" (110 x 147 mm), pneu 7.4" x 4.0" (188 x 102 mm)
  • Doba jízdy 30 až 35 minut na 2x LiPo akumulátor Traxxas 14,8 V 6750 mAh
  • Olej tlumičů 350 / 500 cSt
  • Olej diferenciálů P: 10K / S: 20M / Z: 30K cSt

30 más termék ugyanabban a kategóriában: