Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Exway hátizsák

Exway Batoh Nagyítás

PE_EXW0128

Új termék

5 Tételek

Készleten

93 265,00 Ft‎ adóval

Ripstop nejlonból készült hátizsák hidrofób felülettel és mágneses Fidlock V-csattal ellátott mágneses csattal. A hátizsák cipzárjai szintén vízállóak. Méretek 30x20x43 cm, térfogata 16 liter. A hátizsák tartalmaz egy zsebet legfeljebb 16 hüvelyk képátlójú laptopok számára. A sisak kényelmes szállításához hálót is tartalmaz. A vállpántok fényvisszaverő elemekkel és könnyen hozzáférhető zsebekkel vannak ellátva a mobiltelefonok és egyéb kiegészítők számára. A hátizsákhoz tartozik egy szelfibot-tartó és egy RFID-védelemmel ellátott zseb a hitelkártyák számára.

Funkciók és jellemzők:

- Méretek: 30 x 20 x 43 cm
- Tárolókapacitás: 16 l
- Mágneses Fidlock V-csat (egy kézzel kioldható)
- A hátizsák külső része hidrofób felülettel ellátott ripstop nejlonból készült.
- Testre szabott vízálló cipzárak
- A belső rész sima és puha kompozit anyagból készült.
- Zseb legfeljebb 16 hüvelykes laptopok számára
- Zseb legfeljebb 12,9 hüvelykes táblagépek számára
- Speciális külön zseb a gördeszka/hosszú deszka számára (függőleges pántok az alulról a teherautóknál történő rögzítéshez és vízszintes pántok a deszka rögzítéséhez a hátizsák edzett hátsó falához). A hevederek egyedi készítésű poliacetil csatokkal rendelkeznek a deszka rögzítéséhez a csomag belsejében (a csatok 50 kg terhelésre vannak méretezve).
- Zseb egy felhajtható sisakháló számára (a háló a zseb belsejébe van varrva, hogy a hálót könnyen, gyorsan és rendezetten lehessen egymásra helyezni, amikor nincs használatban). A vállpántok könnyen hozzáférhető zsebeket tartalmaznak a telefonok és más kisebb eszközök számára.
- A csomag mindkét oldalán van tartó a szelfibotnak és a felhajtható hálónak az italos palack számára.
- A fő tárolórekesz mágneses csattal van rögzítve
- A fő tárolórekesz alulról is hozzáférhető egy cipzárral
- A hátizsák tartalmaz egy MOLLE-ihlette tárolórekeszt, amely 4 oszlopban és 7 sorban elhelyezett rugalmas pántokból áll, és amely kényelmesen és egyértelműen elfér a "mindennapos hordozható" tárgyak (azaz a mindennapi tárgyak - szerszámok, zseblámpák stb.)
- A hátizsák hátsó részének alján található egy RFID-védelemmel ellátott zseb (a szövet egy vékony anyagfilmet tartalmaz, amely képes leárnyékolni az elektromágneses sugárzást, és így megvédi az RFID-chippel ellátott tárgyakat - például a hitelkártyákat - például a csaló mobilkártya-olvasók esetleges támadásaitól).
- Széles vállpántok fényvisszaverő elemekkel a kényelmes hordozás érdekében
- Gyorsan kioldható derékszíj a teher könnyű elosztásához
- Légáteresztő memóriahabos hátizsák

30 más termék ugyanabban a kategóriában: