Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Exway Wave Riot E-skateboard NASA kiadás

Exway Wave Riot E-skateboard NASA edice Nagyítás

PE_EXWAVERT-NASA

Új termék

Ez a termék jelenleg nincs készleten

457 825,00 Ft‎ adóval

A népszerű Exway Wave Riot e-board limitált kiadása. Elektromos, vízálló gördeszka kicktail deszkával a jobb hordozhatóság és a könnyebb kezelhetőség érdekében. Akár 18 km hatótávolság egy feltöltéssel, könnyen cserélhető akkumulátor. Maximális sebesség 38 km/h. Súlya 6,8 kg. Riot drive - szíjhajtású kerekek. Vezeték nélküli vezérlés, rendkívül kifinomult lehetőség a vezetési jellemzők testreszabására a hivatalos alkalmazásban.

Fő jellemzők:

- Egyszerű akkumulátor csere
- Turbó üzemmód
- Kicktail
- Maximális sebesség 38 km/h
- Intelligens akkumulátor
- Cserélhető meghajtó
- Puha griptape
- Hatótávolság 18 km
- RGB hátsó lámpák
- Beépített sebességszabályozó
- Exway alkalmazás
- Súly 6,8 kg
- Vezeték nélküli be-/kikapcsoló
- Exway Trist truckok
- Akár 25%-os emelkedés

Hangolódjon a következő hullámra
Az Exway Wave hordozhatóbb és könnyebben kezelhető. Az akkumulátor cseréje mindössze 10 másodpercet vesz igénybe. Fejlett kialakítás és intelligens világítási funkciók jellemzik. Mindezek teszik minden rider álom e-boardjává. Az Exway Wave egy evolúciós hullámot hoz az elektromos gördeszka iparágba.

Páratlan rugalmasság
Az Exway Wave kisebb és könnyebb, mégis elég erős a mindennapi használathoz. Elfér az ülés alatt, a csomagtartóban és számos más hasznos helyen. Az első és a hátsó truck közötti rövidebb távolság a deszka kicktail kialakításával kombinálva példátlan mozgékonyságot biztosít. A lemez alján található védőbetétnek köszönhetően nem kell aggódnia a kopás miatt.

Gyorsan cserélhető intelligens akkumulátor
Innovatív, tartós és biztonságos kialakítás a gyors akkumulátorcseréhez. Egy teljes akkumulátorcsere mindössze 10 másodpercet vesz igénybe. 180 Wh kapacitás; hatótávolság akár 18 km; Az akkumulátor súlya mindössze 1,9 kg, így könnyen hordozható.

Az akkumulátor power bankként is használható mobileszközök töltésére. Maximális kimenet 5V-2,1A; Az adaptív kimenetnek köszönhetően távirányítók töltésére is használható.

Vezérlő 2.0 és intelligens világítási rendszer
A vezérlő innovatív integrációja a truck alapjába robusztus és elegáns kialakítást biztosít. Támogatja a beépített fényszórókat, amelyek közvetlenül az akkumulátorról kapnak áramot, és közvetlenül a távirányítóval vezérelhetők. Integrált RGB hátsó világítási rendszer, amely közvetlenül az Exway alkalmazásban testre szabható. (A hátsó lámpák tartozékai; az első lámpák külön megvásárolhatók.)

A csomag tartalma:

- Exway Wave elektromos gördeszka
- Vezeték nélküli Exway távorányító
- Felhasználói kézikönyv
- T-tool
- Töltő

30 más termék ugyanabban a kategóriában: