Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

65" Turbo Duster - Piros/Fehér 1,65m

65" Turbo Duster - Červená/Bílá 1,65m Nagyítás

PE_L324R

Új termék

Az Air Tractor repülőgép által inspirált, 1 651 mm-es szárnyfesztávolságú, elektromotorral hajtott ARF félkészlet. Nagyon könnyű építés, sok karbon alkatrész. A modell 3D műrepülésre alkalmas.

További részletek

2 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

127 000,00 Ft‎ adóval

Az Extreme Flight nagy teljesítményű 3D porszórt modell a "Legacy Aviation" sorozatból egy csemege minden vad műrepülő rajongónak, mégpedik azoknak, akik egészen mást szeretnének, mint a mindenki által birtokolt extrák, jakok, mx-ek vagy élek. A "hatvanöt hüvelykes" Turbo Dustert olyan klasszikus mezőgazdasági gépek formái ihlették, mint a Cessna 188 Agwagon, vagy a Piper Pawnee; mégis hasonlóan és ugyanarra a hajtóműre tervezték, mint az Extreme Flight 60 hüvelykes modellsorozatát. Az eredmény egy robusztus modell, amely széles tartományban képes kezelni az aerodinamikai terhelést, ugyanakkor elég könnyű a 3D műrepüléshez. Ezenkívül a szabályozható fékszárnyaknak köszönhetően a kis sebességű, alacsony magasságú műrepülések teljes skáláját hozzáteszi. A Turbo Dustert energikus műrepülő manővereken keresztül ugyanúgy lendítheted, mint ahogyan nyugodtan és békésen repülheted, mint egy sportrepülőgép-makettet.

Az amerikai farmrepülők stílusában készült sportos modell, amelyet egy Torque 4016T/500 AC elektromos motor hajt, tapasztalt pilóták számára, hogy klasszikus makett és extrém 3D műrepüléseket hajthassanak végre.

A törzs klasszikus rétegelt lemez és balsa lézervágott konstrukció, kompozit merevítésekkel, levehető üvegszálas motorburkolattal és levehető felső törzs a pilótafülkével, hogy tökéletes hozzáférést biztosítson a meghajtórendszerhez, valamint az RC felszereléshez. A motor egy hátsó tartóban rögzül egy rétegelt lemezből készült dobozágyon.

A kétrészes, szimmetrikus profilú szárny (a feleket oldalirányban csúsztatják egy karbon csőcsatlakozóra, és csavarokkal rögzítik) szintén klasszikus, teljesen balsából készült. A szárnyakat és a nagy felületű fékszárnyakat mindig 2 független szervó vezérli.

A farokfelületek könnyű, all-balsa konstrukciójúak; a VOP egy darabból készült, a stabilizátor a törzsbe van ragasztva. A magassági és a kormánylapátot a törzs farokrészébe szerelt szervók vezérlik rövid egyenes rudakkal. Az egész modell ULTRACOTE vasalható fóliával van bevonva (ez az USA-ban használt védjegye a jól ismert Oracover fóliának).

Az alváz sarkantyús típus, karbon fő lábakkal, könnyű kerekekkel és egy drótsarkantyúval, a kormányhoz illesztett karbon konzollal.

A meghajtáshoz egy Torque 4016T/500 vagy FOXY G2 C3530-570 kefe nélküli elektromos motorra lesz szükséged 80-90A sebességszabályozóval, amelyet egy 6S LiPo 3300-4000 mAh kapacitású, legalább 40C terhelhetőségű akkumulátorral működtethetsz.

A modell vezérlésére legalább egy hétcsatornás számítógépes RC-készlet lesz alkalmas - a dupla és exponenciális kitérések megfelelő méretű programozásának képessége elengedhetetlen a műrepüléshez - mind a klasszikus makett, mind az extrém 3D repüléshez.

A szervók megfelelnek gyors és erős mini méretben egyaránt- pl. Hitec HS-5245MG, HS-7245MH stb.

A készlet tartalma: vasalható fóliával bevont törzs, szárny és farokfelület, fújt üvegszálas motorháztető, teljes tartozékkészlet, karbon futómű, sarkantyú, carbon kerekek és használati utasítás.

Figyelmeztetés:

A pilóta nélküli rendszerekről és a pilóta nélküli rendszerek harmadik országbeli üzemeltetőiről szóló, 2019. március 12-i (EU) 2019/945 felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet és a Bizottság (EU) 2019/947 végrehajtási rendelete (2019/947) a 24. A 250 g-nál nagyobb tömegű, illetve a személyes adatok bármilyen módon történő rögzítésére alkalmas kamerát, vagy más érzékelőt hordozó pilóta nélküli repülő járművek (hagyományos repülőgép-modellek, multikopterek, drónok) üzemeltetőinek és pilótáinak regisztrációra van szükségük (a Cseh Köztársaságban a Polgári Légiközlekedési Hatóságnál).

Szárnyfesztávolság [mm] 1651
Hossz [mm] 1397
Tömeg [g] 2750 - 2900
Szárnyfelület [dm2] 48,19
Irányított funkciók S,V,K(2),M,F(2)
Építési igényesség S1,S2
Pilóta igényesség P3,P4

10 más termék ugyanabban a kategóriában: