Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

AMATI Endeavour vitorláshajó 1934 1:80 kit, kész törzzsel

AMATI Endeavour plachetnice 1934 1:80 kit s hotovým trupem Nagyítás

AS_KR-25050

Új termék

Az 1934-es AMATI Endeavour statikus modelljének 1:80 méretarányú építőszettje. Az első két America's Cup verseny győztes versenyhajója. Tartalmazza a maratott műanyag hajótestet, fa fedélzetet, sárgaréz szerelvényeket, fa alkatrészeket, vitorlát, terveket, állványt, stb. A modell hossza 480 mm.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

59 350,00 Ft‎ adóval

Az 1934-es AMATI Endeavour statikus modelljének 1:80 méretarányú építőszettje. A készlet egy előregyártott, polisztirolból készült műanyag hajótestet tartalmaz. Az előregyártott hajótest jelentősen csökkenti az építési időt. Emellett kiküszöböli a hajótest burkolása során felmerülő problémákat. A felépítmény, az árboc és a fedélzet fából készült. Számos sárgaréz és fa alkatrész is található rajta. A modell kiegészítéseként egy nyomtatott vitorla és egy megépíthető állvány is tartozik hozzá.

Információk a modellről
Az Endeavour nevű szkúner az első két America's Cup verseny megnyerésével szerzett hírnevet magának. A harmadik verseny ígérkezett a legizgalmasabbnak. A sors azonban megviccelte a legénységet és tulajdonosa, Sir Thomas Sopwith elvesztette ezt a versenyt a Rainbow ellen.

Az Amati márka
Az 1879-ben Torinóban alapított Amati eredetileg egy művészeti cég volt, amely 130 évvel ezelőtt kezdett el hajómodelleket gyártani és azóta is csak a legjobb és legmodernebb termékeket kínálja a modellrajongók számára a tervezőivel, művészeivel és mérnökeivel összefogva.

Ma már a modellek széles skáláját és változatosságát mutatja be, hogy mindenkinek teljesíteni tudja az igényeit: a híres és gyönyörű jachtoktól kezdve a történelmi gályákon át a világhírű gőzhajókig, sporthajókig és tengeralattjárókig. A kiváló minőségű anyagok, a részletes tervrajzok és a termékek eredetisége mindig új kezdeményezésekkel párosul, amelyek az Amatit a világ elit hajómodellgyártói közé emelték.

Minden hajómodell a modellezés órákon át tartó szórakoztató tevékenységéhez átfogó összeszerelési tervvel és lépésről-lépésre történő útmutatóval rendelkezik a kezdők és a tapasztalt modellezők számára egyaránt. Az Amati mindig szem előtt tartja a piaci követelményeket, ahol a modellek, tartozékok és miniatűr modellek egyenletesen magas minősége megerősítést nyer, s a precizitás elengedhetetlenül fontos.

A termékszegmensben megtalálhatóak a palackos hajók miniatűr modelljei, történelmi ókori hajók az ókori Egyiptom, Görögország, Skandinávia, Kína időszakából, középkori hajók, gőzhajók, csónakok, vitorlások, sporthajók és modern jachtok.

Az építéshez szükséges tapasztalati szinttől függően a készleteket kezdők, középhaladók, haladók vagy szakértők számára lehet felosztani. A gyártó kész makett hajómodelleket is kínál, történelmi fából készült sporthajók és modernebb sport- vagy gyorshajók szerepelnek a kínálatában.

Építési nehézség
Bár ez a modell kezdőknek készült, szem előtt kell tartani, hogy az építő némi kézügyességet és az építési problémák megoldásának képességét feltételezi. Az építési útmutató meghatározza az építési eljárást, de nem terjed ki az anyagmegmunkálás, a ragasztás, a festés, a csiszolás vagy a lakkozás technológiájára. Ezek klasszikus modellezési eljárások, amelyeket mindenki a saját lehetőségei és szokásai szerint választ.

A modell nem tartalmaz túl sok részletet, egyszerűbb, ezért lényegesen kevésbé munka- és időigényes, az egyszerűbb építési eljárásnak köszönhetően egy átlagos képzettségű modellezőnek vagy modellező klubokba járó gyerekeknek is össze kell tudni raknia.

  • Típus Neplovoucí model
  • Hossz 480 mm
  • Magasság 700 mm
  • Építókészlet típus Kit
  • Méretarány 1:80
  • Konstrukció Dřevěná
  • Stavební obtížnost Začátečník

30 más termék ugyanabban a kategóriában: