Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

KAVAN zapon lakk STANDARD, 250ml

KAVAN zaponový lak STANDARD, 250ml Nagyítás

PE_KAV56.9989A

Új termék

7 Tételek

Készleten

3 600,00 Ft‎ adóval

Áttetsző nitrolakk a fém alkatrészek védelmére és a bevonatpapírok nyújtására minimakattek és kis modellek esetében. Ecsettel, hengerrel vagy permetezéssel történő felvitelre.

Használat: Vigyen fel 2-4 réteget; mindig hagyja a festéket legalább 24 órán át száradni, majd 600-1000 szemcsés finom csiszolópapírral csiszolja. Belsőégésű motorral rendelkező modellnél üzemanyagálló fedőlakkot kell alkalmazni (pl. KAV56.9990 KAVAN POLY fedőlakk, 5MA4401 RC Color tiszta sprayfesték).

Távolítsa el a felesleges, meg nem száradt festéket: KAVAN STANDARD festékhígítóval nedvesített ruhával vagy papírtörlővel.

A lakk hígítása: a lakkot koncentrált formában szállítjuk, az igénytől és a felhordás módjától függően a KAVAN STANDARD hígítóval bármilyen arányban hígítható az optimális konzisztencia eléréséhez.

Alkalmas: Fém alkatrészek (sárgaréz, réz, alumínium stb.) oxidáció elleni felületvédelmére, valamint korlátozott zsugorodású "feszítő" lakkként modellbevonó papírok és textíliák (pl. Vlies) feszítésére kis modelleken és finom vázszerkezetű minimodelleken. (A STANDARD vagy COLOR feszültséglakkokhoz képest sokkal kisebb a zsugorodása és kisebb súlyt ad hozzá).

Nem alkalmas: szerves oldószerekkel szemben nem ellenálló anyagokhoz (polisztirolhab stb.).

Súlygyarapodás: 10 ml hígítatlan lakk kb. 0,7 g-ot ad a modell súlyához.

Élettartam: Megfelelő tárolási körülmények között 1 év eltarthatóságot garantálunk az eredeti, bontatlan csomagolásban, a fent említett terméktulajdonságok megőrzése mellett.

Tárolás: Jól záródó csomagolásban, hűvös, száraz és sötét helyen (15°C és 25°C között). Ne tegye ki 5°C alatti hőmérsékletnek és soha ne tegye ki fagynak.

A termék az 1272/2008/EK rendelet értelmében veszélyesnek minősített anyagokat tartalmaz. Részletes információkért lásd a "Letöltések" című részt.

30 más termék ugyanabban a kategóriában: