Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

KAVAN fedőlakk POLY, 100ml

KAVAN krycí lak POLY, 100ml Nagyítás

PE_KAV56.9990

Új termék

5 Tételek

Készleten

2 035,00 Ft‎ adóval

Fényes poliuretán fedőlakk fához, bevonatos papírokhoz és vásznakhoz, amely ellenáll az izzó üzemanyag és a benzin hatásának. Rugalmas marad, és nagyfokú ellenállást biztosít az időjárás viszontagságaival és a mechanikai sérülésekkel (ütések, karcolások stb.) szemben. Ecsettel vagy hengerrel történő felvitelre, alkalmas repülőgép- és hajómodellekhez.

Használat: A lakkot szükség szerint hígítsa KAVAN POLY hígítóval; puha lapos ecsettel, vagy hengerrel vigye fel a bevonatra vagy a fa részekre. Egy réteg általában elegendő; a felület 1-2 óra múlva megszárad, mindig hagyja a lakkot legalább 24 órán át száradni.

Távolítsa el a felesleges, meg nem száradt festéket: KAVAN POLY hígítóval nedvesített ruhával vagy papírtörlővel.

A lakk hígítása: A lakkot koncentrált formában szállítjuk, az igényektől és a felvitel módjától függően tetszőleges arányban hígítható KAVAN POLY hígítóval az optimális konzisztencia elérése érdekében. Nagyobb hígítás esetén több réteg felvitele válhat szükségessé az aljzat megbízható védelmének biztosítása érdekében.

Alkalmas: festett, bevonatos papírok és vásznak fedőfényű bevonatához, repülőgép- és hajómodellek fa alkatrészeinek nedvességállóvá tételéhez. A POLY biztonságosan alkalmazható olyan KAVAN STANDARD, COLOR és CLASSIC sorozatú lakkokkal festett aljzatokra, amelyek utolsó rétegét nem több mint 24 órája vitték fel. Ha az aljzatot más festékkel festették, erősen javasoljuk, hogy a POLY fedőlakkal való kompatibilitást előzetesen teszteljék a modellen kívül.

Nem alkalmas: szerves oldószerekkel szemben nem ellenálló anyagokhoz (polisztirolhab stb.).

A lakk keverése: a lakk nem keverhető más festékekkel vagy lakkokkal. Hígításhoz csak KAVAN POLY hígítót használjon - az eltérő összetétel miatt a KAVAN CLASSIC vagy STANDARD sorozatú hígítók nem használhatók.

Súlygyarapodás: 10 ml hígítatlan lakk kb. 4,3 g-ot ad a modell súlyához.

Tárolás: Stabilan zárt tárolóban, hűvös, száraz és sötét helyen (15°C és 25°C között). Ne tegye ki 5°C alatti hőmérsékletnek és soha ne tegye ki fagynak sem.

Eltarthatóság: megfelelő tárolási körülmények között 1 év eltarthatóságot garantálunk az eredeti, bontatlan csomagolás esetében, természetesen a fenti terméktulajdonságok megőrzése mellett.

A termék az 1272/2008/EK rendelet értelmében veszélyesnek minősített anyagokat tartalmaz.

30 más termék ugyanabban a kategóriában: