Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Micro Q4 - RC kvadrokopter szett 180 mm

Micro Q4 - RC set kvadrokoptéry 180 mm Nagyítás

PE_RC3700

Új termék

Miniatűr kvadrokopter 55 mm rotorral nyugodt repülésre és akrobatikus repülsre otthon és kint is. RC szett 2,4GHz adóval, LiPo akkuval és USB töltővel.Kicsi kilengésekre elképzelhetetlenül stabil, de nagyokra is képes és az átfordulás sem probléma.

További részletek

5 Tételek

Készleten

16 955,00 Ft‎ adóval

Kettesi szárnyú repülőről azt mondják: "kettő szárny jobban repül!" Nézzük meg, mi történik ha ezt helikopterre aplikáljuk. Duplarotoros helikopterek nyugodt gépek,stabilak és szófogadóak. De ez a stabilitás és szófogadás gyakran befagyasztja a gépet, és a széles égbolt alatt nem is tud sokat repülni. Most próbáljuk meg a rotorok számát megduplázni, hozzáadni a legmodernebb technikát, mint a 3 tengelyes giro- és megkapjuk a Micro Q4 miniatűr kvadrokoptert, ami minimális helyen i stud repülni úgy mint a kolibri, de nem veszik el kint sem mérsékelt szélben.

De ez nem minden! Állitható kicsi kilengésekkel a Micro Q4 stabil mint a többi duplarotoros gép, tehát az irányitás könnyű. Azután átkapcsol nagy kilengésekre – és elképzelhetetlenül élénk gépet kap, amivel egy kis gyakorlás után átfordulásokat, pörgéseket lehet végrehajtani! Otthon vagy akár kint is!

Micro Q4 konstrukciója célszerű és egyszerű, a legalacsonyabb súly elérésére. Az alapját egy központi műanyag "házikó"adja az irányitóelektronika és üzemi akkumulátor lemezével. A motrok az 55 mm rotorokkal viszik a 4 kart. A könnyű orientáció és a jobb helyzet"olvashatóság" érdekében az elülső rotorok narancssárgák, a hátsók feketék.Elöl LED "szemek" vannak,ami szintén segit ebben.

A vezérlőegység egy lemezen van egyesitve a 2,4 GHz giroszkopikus rendszerű vevő funkcióját, fordulatregulátorok funkcióját.

A Micro Q4 töltésére szolgál az egytagú LiPo akkumátor 300 mAh, amivel elérhető cca 5-8 perces repülési idő – ez függ a repülés módjától is. Az akumulátor könnyen kivehető, tehát vehet hozzá további akkumulátorokat a teljesitmény növelésére!

Az üzemi akku töltésére szolgál az automatikus USB töltő, amit USB porttal a számitógéphez csatlakoztathat.

A modellel együtt egy négycsatornás RC készlet is kerül eladásra kettő keresztirányitóval és digitális trimmekkel minden fő funkció kezelésére. Kettő nagyságú kilengést kapcsolhat – kicsit kezdőknek, nagyot tapasztalt pilótáknak és akrobatikus repülésre. Az adó könnyen átállitható 3 módba – a gáz karjával jobbra és balra.

Az adó tápforrása 4 alkalikus ceruzaelem vagy NiMH akku,amit meg kell külön vásárolni.

A komplett modellt minden felszerelésével együtt biztonságosan lehet szállitani a praktikus fülekkel ellátott dobozban,amiben eredetileg is van.

Micro Q4 RC szett tartalma:Micro Q4 kvadrokopter, üzemi LiPo akku 3,7 V 300 mAh, USB töltő, pótrotor szett és útmutató.

Hossza [mm]180
Tartórotor átmérője [mm]55
Repülési súly [g]33.5
FunkciókM(4),Kl,Kp,Vr
Összerakás nehézségeS0
Irányitás nehézségeP1

30 más termék ugyanabban a kategóriában: