Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

E-flite Eratix 3D 0.86m BNF Basic

E-flite Eratix 3D 0.86m BNF Basic Nagyítás

AS_EFL01950

Új termék

Az Eratix 3D FF 860mm BNF Basic egy beltéri RC modell gyorsan és egyszerűen összeszerelhető és a Spektrum adóval való párosítás, valamint az akkumulátor feltöltése után azonnal repülhet vele. A modell a beltéri repülőgépek tipikus képviselője, lapos EPP alkatrészekkel. Az elektronika és a meghajtás telepítve van, csak egy akkumulátort kell hozzáadni.

További részletek

4 Tételek

Készleten

111 915,00 Ft‎ adóval

Az Eratix 3D FF 860mm BNF Basic beltéri RC modell gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, valamint miután párosította a Spektrum adójával és feltöltötte az akkumulátort, azonnal repülhet vele. A modell a beltéri repülőgépmodellek tipikus képviselője, lapos EPP alkatrészekkel. Az elektronika és a meghajtás telepítve van, csak egy LiPol 600 - 850mAh 3S 11.1V-os LiPol 600 - 850mAh 3S akkumulátort kell hozzáadni, IC2 csatlakozóval.

Az új évezred elején nagyon népszerűek voltak a beltéri repülőmodellek, amelyeket könnyen és olcsón lehetett a Depron sík EPS anyagból készíteni. Ma már a sportverseny-speciálok technológiája teljesen más, a verseny-speciálok váza ultrakönnyű, a borításuk pedig mikrofólia. A repülési technika nagyon speciális, s a repülési jellemzők semmihez sem hasonlíthatók a repülés világában. Az új Eratix 3D FF egy ügyfélbarátabb utat választott, a koncepció közelebb áll a hagyományos repülőgépekhez és a modellt kültéri szélcsendes környezetben is lehet üzemeltetni, tehát gyakorlatilag bárhol lehet szórakozni vagy műrepülést gyakorolni. A gyártó a pilóták munkáját a lehető legkönnyebbé tette, mielőtt feltöltené az akkumulátort, a modell már össze van szerelve és repülésre kész. Nem kell ragasztó vagy ragasztószalag, csak egy kis keresztes csavarhúzó az összeszereléshez!

Repülhet a modell nagyon lassan, a légcsavaron lógva, vagy választhat egy dinamikus repülést villámgyors fordulatokkal, minden pilóta a saját képességei szerint.

A modell könnyű, de rendkívül strapabíró repülőgépváza tartós EPP habanyagból készült, az egyes részek pedig gyárilag beépített elektronikával, vevővel és szervókkal rendelkeznek. A 3S LiPollal kompatibilis váltóáramú motor a Spektrum exkluzív Avian Smart vezérlőjével van hangolva. A BNF Basic változat AR630 vevővel rendelkezik, amely valós idejű telemetriai adatokat szolgáltat, valamint AS3X elektronikus 3 tengelyes stabilizátorral és SAFE Select repülési burkolatvédelmi technológiákkal.

Az ERATIX 3D FF modell főbb jellemzői:

- Készen felszerelt beltéri modell - alkalmas lassú repülésre, sportrepülésre és teljes 3D műrepülésre.
- Speciálisan hangolt AC motor LiPol 3S 600-850 mAh akkumulátorokkal való használatra telepítve
- Spektrum Avian™ Smart 15A vezérlő telemetriával - akkumulátorfeszültség, áram, sebesség és több más adat.
- Spektrum™ AR630 vevő telemetriával és iparágvezető DSMX® technológiával
- Az innovatív és opcionális SAFE® Select repülési burkolatvédelemmel könnyebb a repülés.
- Páratlan stabilitás és zárt érzés az exkluzív AS3X® technológiával
- Rendkívül tartós, mégis könnyű EPP váz karbon megerősítésekkel
- 3 beépített digitális szervó, beleértve a fém fogaskerékkel ellátott csűrőszervót is
- Nagy kontrasztú és jól látható színezés a kiváló tájékozódás érdekében
- Gyors és egyszerű telepítés, ellentétben a hasonló kategóriájú modellekkel
- Könnyű alváz beszerelés, eltávolítás vagy csere

Komplett elektronika a Bind-N-Fly® változatban
Van repülőgépes Spektrum™ adója? A Bind-N-Fly® (BNF®) repülőgépek lehetővé teszik, hogy modelljeit olyan gyorsan és a lehető legjobb irányítási élményt nyújtva repülje, mint más típusú készletekkel. A modell rendelkezik beépített motorral, vezérlővel, szervókkal és Spektrum 2,4 GHz-es vevővel, így csak annyit kell tennie, hogy párosítja a vevőt a kompatibilis Spektrum adóval, befejezi a modell összeszerelését és már repülhet is!

SMART® technológia
Az Eratix 3D FF az exkluzív Spektrum™ Avian™ Smart vezérlővel van felszerelve, amely számos valós idejű telemetriai adatot szolgáltat az energiarendszerrel kapcsolatban, beleértve a motor sebességét, áramát, az akkumulátor feszültségét és egyebeket - a Smarti más elterjedt akkumulátor-technológiákkal. Ez kompatibilis vevőkészülékeken (beleértve az AR630-at) és Spektrum AirWare™-rel felszerelt adókon keresztül történik (beleértve a DX6e és 8e, DX6 G2/3 és 8 G2, DX9, NX6, 8 és 10, iX12, iX14, iX20 és több más készüléket).

Magas teljesítmény
A beszerelt váltakozó áramú motor optimális teljesítménnyel több, mint elegendő tolóerőt biztosít a modellnek a korlátlan függőleges és 3D teljesítményhez LiPol 3S akkumulátorokkal! Használjon 600mAh LiPol akkumulátort, hogy a súlyt alacsonyan tartsa, vagy akár 850mAh LiPol akkumulátort a hosszabb repülési időkhöz

Egyedülálló képességek
Más beltéri beltéri modellekhez hasonlóan az Eratix 3D FF is képes lassú repülésre, sportos alapművészetre és akár agresszív 3D repülésre is - mindezt egyetlen repüléssel! Mind a nyugodt repülést, mind az adrenalin-pumpáló repülési élményt kínálva, a középhaladó és a tapasztalt pilóták értékelni fogják, akár beltéri tornatermekben, akár kültéren, réteken, parkokban, sportpályákon stb. repülnek.

Könnyű összeszerelés
Ellentétben más hasonló lapos habmodellekkel, amelyeket motor és vezérlőelemek nélkül, készletként árulnak, az Eratix 3D FF gyárilag összeszerelt motorral, vezérlővel, szervókkal és vevővel érkezik (BNF Basic verzió). Mindössze egy gyors és egyszerű végső összeszerelést kell elvégeznie csavarokkal, bepattintania a helyére - nincs ragasztó, ragasztószalag vagy speciális szerszám - és kevesebb idő alatt repülésre kész, mint amennyi az akkumulátorok feltöltéséhez szükséges!

Tartós repülőgépváz-konstrukció
A szénszálas és nagy sűrűségű EPP-erősítésű kompozitból készült konstrukciónak köszönhetően könnyű, mégis merev és tartós repülőgépváz készült. Abban a szerencsétlen esetben, ha a repülőgép vázának bármelyik része megsérül, a javítás viszonylag egyszerű. Számos pótalkatrész is rendelkezésre áll.

  • Típus Halový 3S
  • Hossz 907 mm
  • Építókészlet típus BNF
  • Vezetési nehézség Mírně pokročilí
  • Konstrukció EPS
  • Fesztáv 864 mm
  • Repülési súly 309g bez baterie, 369g s LiPol 3S 600mAh
  • Eektromos hajtás Střídavý 2405–1200Kv 14P

30 más termék ugyanabban a kategóriában: