Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Proboat Kikötői vontatóhajó Horizon 30" RTR

Proboat Přístavní remorkér Horizon 30" RTR Nagyítás

AS_PRB08036

Új termék

RC hajómodell - kikötői vontató Proboat Horizon 30" RTR - kicsinyített félmakett modell sok részlettel. Mentőhajóként is használható (levehető karok mellékelve). LED árbocvilágítással, pozícióvilágítással. A funkcionális vízágyúkhoz opcionálisan szivattyú is felszerelhető. Erőteljes egyenáramú meghajtás jellemzi.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

223 825,00 Ft‎ adóval

A Proboat Horizon 30" egy kikötői vontató félméretűtt változata, amely lehetővé teszi, hogy Ön legyen a saját hajójának kapitánya. Ezt a gyönyörű hajót nem csak a vízen való cirkálásra használhatja, hanem akár 48"-os méretű, gyorsasági RC modellhajók mentőcsónakjaként is. A levehető karoknak köszönhetően más modelleket is a partra tolhat. Ehhez a kikötői vontatót egy túlméretezett 700-as egyenáramú motorral és egy 40 A-os vezérlővel szerelték fel, 3S LiPo teljesítménytámogatással. A megbízható vezérléshez egy Horizon 2,4 GHz-es adót tartalmaz.

Az egy darabból öntött törzs tartós ABS anyagból készült. A jobb tájékozódás érdekében az oldalakon és az árbocon is LED-fények világítanak, így az esti túrák is fantasztikusak lesznek. A modellen két vízágyú található, amelyeket az opcionális vízszivattyúval (külön megvásárolható) helyezhet működésbe. A mellékelt állványnak köszönhetően a hajó nem csak a vízen, hanem egy asztalon vagy polcon is jól mutat majd.

Strapabíró hajótest
Az egy darabból öntött hajótest nagy szilárdságot biztosít. Az alkalmazott formázott kompozit anyag sokkal ütésállóbb, mint a laminált anyag.

Levehető helyreállító karok
Változtassa vontatóhajóját funkcionális mentőhajóvá a sebességmodellek számára. A behúzó karok könnyen felszerelhetők, és akár 120 cm (48") hosszúságú csónakok tolására is alkalmasak.

Részletes kivitelezés
Az RC hajómodell valósághűen van feldolgozva, élvezheti a lökhárító gumiabroncsokat, a hátsó fedélzetet csörlővel és daruval, vagy a hídra vezető lépcsőt korlátokkal.

Vízágyúk
A vontató két vízágyú makettjét tartalmazza. Az opcionális vízszivattyú hozzáadásával az ágyúk teljesen működőképesek lehetnek és vizet permetezhetnek. A vízszivattyú egy szabad harmadik csatornán keresztül csatlakozik és vezérelhető az adón keresztül.

DC motor 700
A modell meghajtásához és a többi hajó kiszabadításához egy túlméretezett, nagy nyomatékú, 700-as egyenáramú motort használtak. A hatékony hőelvezetés érdekében passzív radiátorral egészül ki.

Nagy nyomatékú szervó
A nagy nyomatékú szervó elegendő fordulóerőt biztosít a többi hajó visszaszerzéséhez.

2,4 GHz-es adó
A 3 csatornás 2,4 GHz-es adó FHSS átvitellel biztosítja a biztonságos, interferenciamentes vezérlést.

Kiállítói állvány
Stabil faállvány, amelyet a hajó bemutatására vagy karbantartására használnak.

LED világítás
Az oldalsó világítás tökéletes rálátást biztosít a hajó helyzetére, míg a LED-es árbocvilágítás kivételes megjelenést és jó távoli láthatóságot biztosít.

Jellemzők:
- Részletes kivitelezés
- Tartós, egy darabból álló ABS hajótest
- Levehető helyreállító karok
- Vízágyúk készen állnak a vízszivattyú beszerelésére (külön megvásárolható)
- 2in1 vevőegység 40A vezérlővel
- Erőteljes szervokormány
- Megbízható 2,4 GHz-es adó
- Túlméretezett 700-as motor
- LED világítás
- Kiállítói állvány
- Előre telepített előtét

  • Súly 4.5 kg
  • Típus Motorová loď
  • Hossz 762 mm
  • Szélesség 266 mm
  • Építókészlet típus RTR
  • Méretarány 1:25
  • Hajtás típús Stejnosměrný motor 700
  • Propeller Tryska (Kort nozzle)
  • Konstrukció ABS
  • Stavební obtížnost Začátečník
  • Šířka (beam) 222 mm

30 más termék ugyanabban a kategóriában: