Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Axial SCX10 II Deadbolt 1:10 4WD RTR homokszínű

Axial SCX10 II Deadbolt 1:10 4WD RTR písková Nagyítás

AS_AXI03025T2

Új termék

Terepre való RC autómodellt keres nagyszerű áron? Az Axial SCX10 II Deadbolt 1:10 biztosan megfelelő választás lesz. Minden teljesen össze van szerelve, csak a meghajtó akkumulátort kell hozzáadni, és már indulhat is az új kalandok felé.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

188 220,00 Ft‎ adóval

Az Axial SCX10 II Deadbolt 1:10 méretarányú RC modellje 4WD-vel teljesen összeszerelve és indításra készen. Az alvázat a sebességváltóval, a tengelytartókkal, a lökhárítókkal és az RC-felszereléssel együtt az acél vázgerendák közé szerelik. Kész karosszéria, RC kit. A modell akár 5 km/h sebességet is elérhet. A 7,4 V 5000 mAh LiPo akkumulátorral a hozzávetőleges vezetési idő legfeljebb 2 óra.

A valósághű, nagy szilárdságú SCX10™ II alváz acél C-tartókból van összerakva, keresztmerevítésekkel a további merevség érdekében. A kontúros csúszótalpak jelentősen csökkentik az elakadást, az egyszerűsített kialakítás pedig gyors és egyszerű karbantartást tesz lehetővé. Van még egy állítható karosszériatartó, állítható lökhárítótartó stabilizátor rögzítési pontokkal, valamint egy szervóágy az opcionális 2 sebességes sebességváltó és csörlő számára.

Állítható tengelytáv
Az Axial Deadbolt SCX10 II RC autó alvázának gyári tengelytávja 305 mm (12.0"), de könnyen beállítható 290 mm (11.4") vagy 313 mm (12.3") tengelytávra (az átugró készletek külön megvásárolhatók). Az Axial úgy tervezte meg a futóművet, hogy a tengelytáv állítása hátul történjen, anélkül, hogy az elülsőt befolyásolná.

LCX AX10™ sebességváltó
A bevált LCX AX10 váltó mindössze 3 fokozatot és tartós, állítható súrlódó tengelykapcsolót tartalmaz. A sebességváltó teljesen zárt, és jelentős sebességfokozat-váltási tartományt tesz lehetővé - a lassú vagy gyors vezetéshez beállíthatja a sebességfokozatot.

Négypontos hátsó felfüggesztés
A hátsó tengely felfüggesztésének geometriája 4 elemes kialakítású, amely a tengelycsavarodás és a nyomatékkormányzás csökkentésére optimalizált. Segít a meredek emelkedőkön is a megfelelő anti-squat beállításokkal.

WB8 HD Wildboar™ tengelyek
A WB8 HD Wildboar™ első és hátsó hajtótengelyek nagyobb átmérőjű kereszttüskével (2 x 11 mm) rendelkeznek a nagyobb szilárdság és a hosszabb élettartam érdekében.

AR44™ meghajtó
Az egy darabból álló AR44 első és hátsó tengely öntött gerendával rendelkezik a rendkívüli tartósság érdekében. A fogaskerék 6 mm-rel a középpont fölött van, ami növeli a hasmagasságot és javítja a hajtókarok szögét. A fémtengelyek és a belső csigakerekes fogaskerekek alapfelszereltségnek számítanak, a hajtáslánc pedig teljes golyóscsapágyazást tartalmaz.

Szervó a modell alvázában
A szervó az alvázkeretben található, nem pedig magán a tengelyen. A szervóágy lehetővé teszi a szervók széles választékának használatát.

Állítható csillapítók
Az olajjal töltött lengéscsillapítók menetes testtel és egyetlen tekercsrugóval rendelkeznek. A csillapítás mértéke a pálya követelményeihez igazítható. A valósághű lengéscsillapítók többféle rögzítési pozícióval lehetővé teszik a felfüggesztés beállítását a maximális teljesítmény érdekében.

Módszer 307 lyuk 1.9" kerekek
A hivatalosan engedélyezett METHOD 307 Hole 1,9"-os kerekek tartósságot és letisztult megjelenést biztosítanak. A tárcsák egy mock beadlock gyűrűvel vannak ellátva.

Nitto Trail Grappler M/T 1.9" Nitto Trail Grappler M/T 1.9"
A Nitto Trail Grappler M/T gumiabroncsok 4,7 x 1,9" (120 x 48 mm) méretűek és S30 keverékből készültek. A gumiabroncsok elegendő hasmagasságot biztosítanak az Axial SCX II Deadbold RC autónak a terepjáró utakhoz. A nagy futófelületi blokk kiváló tapadást biztosít.

Vevő doboz
Az oldallapokon elhelyezett vevődoboz könnyű hozzáférést biztosít és csökkenti a súlypontot. Három szilikon tömítést tartalmaz: egyet az antennához, egyet a szervóvezetékekhez (három nyílást tartalmaz három csatorna számára), és egyet, amely a doboz fedelének tömítéseként szolgál.

Szabályozó Spektrum 40A
Az RC modellautó Axial SCX II Deadbold része a Spektrum 40A elektronikus vezérlő.

- Folyamatos áram 40 A-ig.
- Tápegység 5-9 NiMH vagy 2-3 LiPo akkumulátorral.
- Előre, hátra és állítható fékerővel rendelkezik üresjáratban

Spektrum SLT2 RC adó
A Spektrum SLT2 kétcsatornás RC adó a 2,4 GHz-es sávban működik FHSS modulációval. Az adó 4 AA elemmel működik.

- Gázkorlátozó 50, 75 és 100%
- Vezérlő és fojtócsatorna végpontkorlátozó
- Kormány és gázcsatorna trimmelése
- Vezérlőcsatorna megfordítása

Spektrum SLR300 SLT RC vevő
A mellékelt Spektrum SLR300 3 csatornás RC-vevő rendelkezik csatornákkal a gázadáshoz, a kormányzáshoz és a kiegészítő funkciókhoz. Az összekapcsolt portok LED-es világítás vagy egyéb kiegészítők táplálására használhatók.

Szervóvezérlés Spektrum S614
A Spektrum S614 szervó 15 kg.cm nyomatékkal, fém fogaskerekekkel és vízálló konstrukcióval rendelkezik.

Az Axial SCX10 II Deadbold 1:10 RC modell legfontosabb jellemzői:
- Spektrum SLT2 RC készlet
- Nagyon kedvező ár - a karosszériát nem kellett engedélyeztetni
- A modell teljesen összeszerelt és vezetésre kész. Csak egy meghajtó akkumulátort kell a modellhez és 4 AA elemet az adóhoz hozzáadni.
- Az SCX10 II alváz a korábbi, jól bevált SCX10 alvázra épül.
- Az elemtartó az állítható ütközőknek köszönhetően különböző méretű elemeket képes befogadni
- Maximális figyelem a részletekre

* A vízálló specifikációval kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el a felhasználói kézikönyvet.

  • Súly 2100 g
  • Sebesség 7,2 km/h
  • Típus Expediční
  • Hossz 460 mm
  • Magasság 229 mm
  • Szélesség 225 mm
  • Motor Stejnosměrný 35T
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 305mm
  • Hasmagasság 68 mm
  • Hajtás 4WD
  • Prostor pro baterie 32x44x147mm
  • Doba jízdy Přibližně 120 min na LiPo 7.4 V 5000 mAh
  • Olej tlumičů 35 wt

30 más termék ugyanabban a kategóriában: