Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas TRX-6 Ultimate RC Hauler 6x6 1:10 RTR csörlővel, fekete

Traxxas TRX-6 Ultimate RC Hauler 6x6 1:10 RTR s navijákem černý Nagyítás

AS_TRA88086-84-BLK

Új termék

Expedíciós Traxxas TRX-6 Ultimate RC autómodell Haulerrel. 6x6-os hajtással és 1:10-es méretarányban. Installált, működőképes csörlővel. A TRX-6 platform csúcs off-road jellemzői közé tartozik a (differenciálzárak, 2 sebességes sebességváltó), LED világítás, fényűző fekete krómozott részletek, mock-up kerekek.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

378 130,00 Ft‎ adóval

Egyedülálló expedíciós RC autómomodell vontatóval, amely nemcsak más modellek szállítására alkalmas, hanem a TRX-6 platformon alapuló kiváló vezetési tulajdonságokkal is rendelkezik. A meghosszabbított alváz részletes, agresszív megjelenésű karosszériával van ellátva. A LED világítás a teljes modellen megtalálható. A fényűző stílusjegyek és a fekete krómozott kerekek teszik teljessé az összképet.

Az Ultimate RC Hauler a legnagyobb TRX-6 ® modell 603mm-es extra hosszú tengelytávval és egy nagyméretű vontatóval, amellyel stílusosan szállíthatod a többi modellt. A vontatón állítható ékek találhatók, amelyekhez a megrakott modell a mellékelt rögzítő hevederekkel rögzíthető. A görgőn különböző 1:10 méretarányú modellek, mint például a Traxxas 4-Tec, szállíthatók.

Ez a hatkerekű teherszállító modell felülmúlhatatlan kezelhetőséggel és sokoldalúsággal rendelkezik, amit értékelni fog közúti és nehéz terepen történő igényes expedíciós utak során. Ez a TRX-6 kiterjesztett alváznak köszönhető, amely portáltengelyekkel, négypontos felfüggesztéssel, távirányítású differenciálművekkel és távirányítású kétfokozatú sebességváltóval rendelkezik.

A szállítóhenger 
A valósághűen megmunkált vontató állítható ékekkel rendelkezik, amelyek az előre kifúrt lyukakba csavarozhatók, hogy megfeleljenek a megrakott modell tengelytávjának. Az oldalsó vezető rácsok és a hullámos felület teszi teljessé az elrendezést. Az 1:10 méretarányú modell 58 x 22 cm-es.

Rögzítő hevederek
A szállított modell gumiszorító pántok segítségével biztonságosan rögzíthető az alátétekhez. Ez biztosítja a modell biztonságos szállítását még terepen való vezetés közben is.

LED világítással ellátott karosszéria
A Hauler RC modell kihagyhatatlan lesz a túrák során. Az amerikai teherautók stílusát idéző, robusztus megjelenésű karosszériát tükrök és fekete ablakok egészítik ki. A lenyűgöző, összesen 25 LED-es világítás az egész modellen megtalálható, akárcsak egy valódi teherautón. Elülső fehér fényszórók, felső és oldalsó sárga helyzetjelzők és hátsó piros hátsó lámpák.

Fekete krómozott tartozékok
Az agresszív megjelenést fokozza az első lökhárító, a futóművekkel ellátott tank és a fekete krómozott szerszámosláda. Minden részletesen és méretarányosan.

Mock-up 2.2" kerekek
Az egyik jellemző, ami első pillantásra szemet szúr, a nagyméretű, 2,2 colos kerekek és a Canyon RT 4,6 colos terepgumik. A kerekek gyönyörűen kidolgozottak, és a többi tartozékhoz hasonlóan fekete krómozottak. A hordozó egy szabványos 12 mm-es hatlapos.

Installált csörlő
Az autón egy gyárilag beszerelt csörlő található. A csörlő a mellékelt távirányítóval működtethető. A 120 cm hosszú kötéllel ellátott csörlőmakett egy oldalsó gombnyomásra működő mechanikus gyorskioldó funkcióval is rendelkezik.

Meghosszabbított acél alváz

A speciálisan tervezett TRX-6 alváz meghosszabbított acélszelvényekből áll, amelyeket kereszttartók kötnek össze. A hozzáadott keresztmerevítések biztosítják a merevséget és a torziós ellenállást, még egy ilyen hosszú modellnél is. A vázhoz rögzített első sárvédők megakadályozzák a szennyeződések behatolását, és hozzájárulnak a modell hitelességéhez.

6x6 meghajtás
Egy további tengely növeli a vonóerőt az olyan akadályok leküzdéséhez, amelyeket egyébként lehetetlen lenne leküzdeni. A 6x6-os meghajtással most már a legmeredekebb lejtőkön is megküzdhet, és leküzdheti az út során felmerülő kihívásokat.

Tengelyek tengelyváltóval
A TRX-6 alváz portáltengelyeket használ tengelyhajtással. A tengelyáttétel növeli a hasmagasságot, csökkenti a differenciálművekre, a sebességváltóra és a hajtótengelyekre ható terhelést, és tovább csökkenti a torziós erőket - a modell kevésbé billen.

Az első kerék kormányzását a Traxxas 2075X szervó biztosítja fém fogaskerekekkel.

Kétfokozatú sebességváltó
A modell kétfokozatú sebességváltóval van felszerelve. A sebességváltást egy piros billenőkapcsoló vezérli az adón. Ez a megoldás a TRX-6-ot egy nagyon sokoldalú modellé teszi, amely lassan vagy gyorsan haladhat - ahogyan Önnek szüksége van rá.

Zárható differenciálművek
A differenciálzárakat egymástól függetlenül 2 szervó vezérli (a két hátsó tengely differenciálművei együttesen vezéreltek). A szervók által kifejtett erő a bovdeneken keresztül jut el a differenciálművekhez. A zárakat egy háromállású kapcsoló vezérli a jeladóban, és a következő kombinációkat biztosítják:
- Minden differenciálmű nyitott 
- Csak az első differenciálmű van zárva 
- Minden differenciálmű zárva

GTS olajos lengéscsillapítók
Hat olajjal töltött GTS lengéscsillapító biztosítja a sima csillapítást és a tökéletes menettulajdonságokat. Az alumínium lengéscsillapító testek anyával vannak ellátva a rugó előfeszítésének beállításához. A speciálisan tervezett rugók lehetővé teszik, hogy mindkét hátsó tengely egymástól függetlenül mozogjon a maximális vonóerő érdekében.

Egyenáramú vezérlő
A Traxxas modell középpontjában az XL-5 HV DC elektronikus XL-5 HV DC vezérlő áll. A vezérlőt úgy tervezték, hogy 2 cellás vagy 3 cellás LiPo akkumulátorral lehessen táplálni. A modell 6-7 cellás NiMH akkumulátorokkal is működtethető. A vezetési módok és egyéb beállítások egyszerű kiválasztása az EZ-SET gomb segítségével. A vezérlő állapotának LED-es jelzése. LVD védelem a LiPo akkumulátor alulterhelésével szemben. Hővédelem. Vízálló* kialakítás.

A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:
1. Sport: Előre, fék és hátramenet. 
2. Verseny: Előre és fék. A fordított irány nem áll rendelkezésre. 
3. Edzés: Előre 50%-os teljesítményre, fék 100%-ra és hátrafelé 50%-ra korlátozva. Ez az üzemmód gyermekek számára alkalmas 
4. Trail: Előre, fék, hátramenet. A vezérlés a semleges közelében nagyon finom.
5. Crawl: Előre, fék üres állásban és egyenes hátramenetben.

Titan 21T motor
A modellt egy Titan 21T 550 DC motor hajtja. A motor alacsony fordulatszámtól kezdve egyenletes működést biztosít. A jobb hűtés érdekében a motorba egy légcsavar van beépítve, amely a levegőt a rotorhoz szívja.

Szervóvezérlés
A modell vezérlését egy Traxxas 2075X nagy nyomatékú digitális szervó biztosítja, 9 kg.cm nyomatékkal. A szervó két golyóscsapággyal van felszerelve a malomtengelyen és fém fogaskerekekkel a maximális tartósság érdekében. Vízálló* kialakítás.

Sebességváltó és differenciálmű szervók
A modell összesen három vízálló* 2065 mikro szervóval van felszerelve, amelyek nyomatéka 2,5 kg.cm. Két szervó vezérli egymástól függetlenül az első és a hátsó differenciálzárat. A harmadik szervó ezután a kétfokozatú sebességváltó váltását vezérli.

A négycsatornás Traxxas TQi RC készlet
Bluetooth-szal A pontos és megbízható kormányzás mellett a négycsatornás jeladó egy Bluetooth-modul (külön megvásárolható) számára is rendelkezik foglalattal. A Bluetooth-modul lehetővé teszi, hogy RC-modelljét csatlakoztassa az egyértelmű Traxxas Link grafikus alkalmazáshoz, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

A Traxxas Link alkalmazás Apple-eszközökre ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android-eszközökre készült alkalmazás pedig ingyenesen a GooglePlay-en.

A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely lenyűgöző látványvilággal és abszolút precíz beállításokkal biztosítja a Traxxas RC-modellje működésének és hangolásának teljes ellenőrzését. A Traxxas Link valós időben képes megjeleníteni a modell által szolgáltatott telemetriai adatokat, például a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet, az akkumulátor feszültségét és a modell dőlését. Az RC-modell beállításai megoszthatók, és tetszőleges számú profilt hozhat létre meghatározott pályák vagy felhasználók, például gyermekek számára. Mindez az alkalmazásban, a Traxxas által alapfelszereltségnek számító briliáns grafikával.

A telemetriai lehetőségek modellenként eltérőek. A telemetriai adatok megszerzéséhez telemetriai érzékelőket kell telepíteni. A modellel kompatibilis telemetriai alkatrészeket lásd a "Tartozékok - Telemetria" szakaszban.

Telemetria - modell dőlésszöge
Egy vezeték nélküli Bluetooth-modul (külön megvásárolható) és a Traxxas link alkalmazás segítségével a modell dőlésszögét a telefonon keresztül lehet nyomon követni. A további telemetria (akkumulátorfeszültség, fordulatszám, hőmérséklet) megtekintéséhez telemetriai érzékelők telepítése szükséges.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TQi 5 kan. TSM telemetriával a Traxxas TQi jeladókhoz. Könnyen használható, párosítás nyomógombbal. LED állapotjelzés. A vevőkészülékbe 3 tengelyes MEMS-érzékelőket építettek be a vevő helyzetének megismeréséhez.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve a telemetriai érzékelők RPM (fordulatszám) és V/T (feszültség/hőmérséklet) csatlakoztatására. 

Ezenkívül a 4-tűs csatlakozóhoz egy telemetria-bővítő modul csatlakoztatható, amely akár 6 további érzékelőt, köztük egy nagy pontosságú GPS sebességérzékelőt is tartalmazhat.

A Traxxas TRX-6 Ultimate RC Hauler jellemzői: 
- Vontató további modellek szállításához 
- Ékek és rögzítő hevederek a szállított modell rögzítéséhez 
- Mock-up karosszéria LED világítással 
- Lökhárító, tartály és szerszámosláda fekete krómozott kivitelben 
- 6x6 meghajtó 
- Alváz acélgerendákkal 
- Távvezérelt differenciálzárak 
- Távirányítású kétfokozatú sebességváltó 
- Portáltengelyek sebességváltóval 
- Erőteljes Traxxas Titan 21T DC motor 
- Traxxas XL-5 HV Egyenáramú elektronikus vezérlő speciális üzemmódokkal 
- 45°-os első kerékkormányzás mindkét oldalra 
- Optimalizált geometria a bump-steer hatás csökkentése érdekében (a kerekek kifutásának változása a hasmagasság függvényében) 
- Canyon RT 4.6" gumiabroncsok a kiváló tapadás érdekében 
- 2,2" mock kerekek fekete krómozott, 12 mm-es felnikkel 
- Sebességtartó automatika funkció 
- Hosszú vezetési idő 
- akár 1,5 óra 11,1 V 5000 mA LiPo akkumulátorral
* A vízálló specifikációkat lásd a felhasználói kézikönyvben. A nedves környezetben való működésre vonatkozó tippeket és trükköket a blogon találja.

  • Súly 4.83 kg
  • Sebesség Až 15 km/h (na druhý stupěň)
  • Típus Expediční
  • Hossz 953 mm
  • Magasság 303 mm
  • Szélesség 249 mm
  • Motor Stejnosměrný
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 471 mm / 603 mm
  • Hasmagasság 80 mm
  • Hajtás 6WD
  • Prostor pro baterie 158.75 x 47 x 23/26 mm
  • Alváz Kovové
  • Doba jízdy 60 - 90 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh

30 más termék ugyanabban a kategóriában: