Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

LRP S10 Twister 2wd SC RTR - 1/10 Short Course Truck - 2,4GHz-es RC készlettel

LRP S10 Twister 2wd SC RTR - 1/10 Short Course Truck s 2,4GHz RC soupravou Nagyítás

PE_L120711

Új termék

Short Course modell 1:10-es méretarányban hajtott elektromotorral, RTR szett mellékelt motorral, szabályzóval és 2,4Ghz-es RC készlettel.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

84 780,00 Ft‎ adóval

Short Course modell 1:10-es méretarányban hajtott elektromotorral, RTR szett mellékelt motorral, szabályzóval és 2,4Ghz-es RC készlettel.

Bemutatjuk a hátsó tengely meghajtású 2WD S10 Twister-t.

A négykerék-meghajtásúhoz képest 4WD a kétkerék-meghajtásúnak 2WD, sokkal alacsonyabb követelményei vannak az általános karbantartás és üzemeltetés szempontjából.

Tehát ha nem szeretné az idejét az ideális funkciók beállításával tölteni és csak élvezni szeretné a vezetést, ez a modell az Ön számára készült.

Az alváz alapja egy üvegszállal töltött szilárd műanyagból készült. Továbbá ki van egészítve egy masszív első és hátsó lökhárítóval, amelyek egyaránt védik a lengőkarokat. Az álandó átvitel egy csúszó kuplunggal van felszerelve, a beállításával sem kel törni  a fejünket, csak húzza, vagy engedje meg a csavart. Az erő átvitel a hátsó kerekekre acél féltengelyekkel van biztosítva. A modell komplett golyóscsapággyal van felszerelve, teljesen állítható geometriával. A hajtása felől egy standard "540"-es egyenáramú motor gondoskodik. A kétirányú szabályozás felől a digitális LRP szabályzó gondoskodik.

A modell RTR szett kiszerelésben kapható, mint teljesen összeszerelt, felszerelt motorral, szabályzóval, meghajtó akkuval és 2,4 Ghz-es sávban működtető pisztolytávirányítós RC készlettel.

  • Komplett összeállított modell
  • Egyenáramú motor "540"
  • Digitális, kétirányú sebességszabályzó
  • Kétcsatornás pisztolytávirányítós RC készlet A2-STX 2,4 GHz FHSS
  • Megható akku 1600mAh NiMH
  • Lakkozott karosszéria melléklet matricákkal 

14 más termék ugyanabban a kategóriában: