Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Slash 1:10 VXL RTR piros

Traxxas Slash 1:10 VXL RTR červený Nagyítás

AS_TRA58076-74-RED

Új termék

A Traxxas Slash VXL Short Course Truck az egyik legjobb RC autó a 2WD kategóriában. Erőteljes 4 pólusú váltóáramú motor Velineon 550 3500 rpm/V, vízálló elektronika, TSM stabilizálás. Sebesség 70 km/h!

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

169 565,00 Ft‎ adóval

A Traxxas Slash VXL Short Course Truck az egyik legjobb RC autó a 2WD kategóriában. Erőteljes, 4 pólusú Velineon 550 3500 rpm/V kefe nélküli motor hajtja. A vízálló* elektronika magától értetődő. Előnye a TSM stabilizálás jelenléte. A Traxxas Slash RC autó akár 70 km/h sebességet is elérhet! Új a Magnum 272R sebességváltó.

Alváz
Az új alváz különleges kialakítású, amely lehetővé teszi a meghajtó akkumulátor és a motor alacsonyabbra történő felszerelését. Az alváz merevségét egy jól bevált térváz-konstrukció biztosítja, amely egyszerre könnyű és erős. A váz kiváló minőségű szénszálas nejlonból készült. A gumiabroncsok a kerekekhez vannak ragasztva, a kiváló minőségű gumikeverék nagyszerű tapadást biztosít minden felületen. A GTR olajjal töltött, nagy térfogatú alumínium/teflon lengéscsillapítói exkluzív X-gyűrűvel rendelkeznek, amely csökkenti a súrlódást, és kiválóan ellenáll az olajszivárgásnak, az alacsony súlypont pedig nagyszerű kezelhetőséget biztosít az autónak.

Lengéscsillapítók 
Az Ultra Shocks olajos lengéscsillapítók exkluzív X-gyűrűvel rendelkeznek, amely csökkenti a súrlódást, és kiválóan ellenáll az olajszivárgásnak. A lengéscsillapító különböző viszkozitású szilikonolajjal való feltöltésével beállíthatja a csillapítás hatékonyságát. A rugók előfeszítése befolyásolja a hasmagasságot.

Magnum 272R sebességváltó
A 2WD meghajtás a nagy teljesítményre módosított új Magnum 272R sebességváltón keresztül valósul meg. A sebességváltó alumínium ágyazású, rögzített fogazatú, fém fogaskerékkel és differenciálművel rendelkezik, amely az erőt a hátsó kerekekre osztja. Minden erőátviteli tengely kiváló minőségű, tokozott csapágyakban van elhelyezve. A beépített, állítható súrlódó tengelykapcsoló lehetővé teszi a kisebb csúszást gyorsításkor, elnyelve a motor kezdeti lökéseit, és így védve a többi alkatrészt.

Szervokormányzás
A digitális Traxxas 2075 nagy nyomatékú, vízálló, egyenáramú motorral és nejlon fogaskerékkel ellátott digitális Traxxas 2075 szervó 9,0 kg.cm nyomatékkal és 0,17 s/60°@ 6,0 V sebességgel rendelkezik. A vízállóság* érdekében a szervódoboz és a kimeneti ezer négyzet tömítéssel van ellátva. Két golyóscsapágy biztosítja a nagyon sima működést

Erőteljes kefe nélküli motor
A Velineon 550 kefe nélküli motor pontosan az 1:10-es RC autókhoz van hangolva. A modellautók számára tökéletes egyensúlyt biztosít a teljesítmény és az optimális hatékonyság között. További előnye a nagy tartósság, amelyet csak a golyóscsapágyak határoznak meg. A csapágyak a TRA3352R rendelési szám alatt szervizkészlet részeként vásárolhatók meg.

A motor az 550-es sorozatba tartozik, és 4 pólusú kialakítású, amely a 2 pólusú változathoz képest akár kétszeres nyomatékot biztosít. A rotor dinamikusan kiegyensúlyozott, és kevlárszövetbe burkolt a további szilárdság érdekében.

Elektronikus vezérlő VXL-3S
A vízálló* Traxxas Velineon VXL-3S V2 elektronikus AC-vezérlő három vezetési móddal, a modern, nagy kapacitású LiPo akkumulátorok támogatásával és egyszerű EZ-Set™ gombos kezeléssel rendelkezik. A VXL-3S vezérlő rendelkezik egy oktató üzemmóddal, amely a teljes gázt 50%-ra korlátozza. Ez lehetővé teszi, hogy a kezdő vezetők vagy a gyerekek fokozatosan megismerkedjenek a modell funkcióival, és felkészüljenek az autó teljes teljesítményére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, egyszerű kezelés és intuitív kétszínű LED-jelzés.

VXL-3S vezérlő üzemmódok 
Sport: Alapértelmezett üzemmód, előre, fékezés és hátramenet lehetséges. Race: Előre és fékezés lehetséges; hátramenet nem áll rendelkezésre. 
Training: gyermekeknek vagy kezdők számára alkalmas üzemmód. Előre 50%-os teljesítménykorlátozással, fékezés és hátramenet ismét 50%-os teljesítménykorlátozással lehetséges. A Traxxas TQi RC készlet Bluetooth készlettel A Traxxas egy vadonatúj kétcsatornás RC-készletet készített Bluetooth-kapcsolattal. A Bluetooth modul (külön megvásárolható) lehetővé teszi, hogy RC modelljét összekapcsolja az áttekinthető grafikus Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

A Traxxas Link alkalmazás Apple-eszközökre ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android-eszközökre készült alkalmazás pedig ingyenesen elérhető a GooglePlay-en.

A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely lenyűgöző látványvilággal és abszolút precíz beállításokkal biztosítja a Traxxas RC-modellje működésének és hangolásának teljes ellenőrzését. A Traxxas Link valós időben képes megjeleníteni a modell által szolgáltatott telemetriai adatokat, például a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet, az akkumulátor feszültségét és a modell dőlését. (A biztosított telemetria az adott modelltípustól függően változik). Az RC-modell beállításai megoszthatók, és tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott pálya vagy felhasználó, például gyermekek számára. Mindez az alkalmazásban, briliáns grafikával, ami a Traxxas alapfelszereltségének számít.

A telemetriai lehetőségek modellenként eltérőek. A telemetriai adatok megszerzéséhez telemetriai érzékelőket kell telepíteni. A modellel kompatibilis telemetriai alkatrészeket lásd a "Tartozékok - Telemetria" szakaszban. A telemetria telepítésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

Traxxas TQi vevő
Traxxas TQi 5 csatornás RC vevő. TSM telemetriával a Traxxas TQi jeladókhoz. Könnyen használható, párosítás egy gombnyomással. LED állapotjelzés. A vevőkészülékbe 3 tengelyes MEMS-érzékelőket építettek be a vevő helyzetének megismeréséhez.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve a telemetriai érzékelők RPM (fordulatszám) és V/T (feszültség/hőmérséklet) csatlakoztatására.

Ezenkívül a 4-tűs csatlakozóhoz egy telemetria-bővítő modul is csatlakoztatható, amely akár 6 további érzékelőt, köztük egy nagy pontosságú GPS sebességérzékelőt is képes befogadni.

Traxxas Stability Management
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nem csak azt teszi lehetővé, hogy extrém sebességgel is megtapasztalja az erőt, a sebességet, a gyorsulást és a kanyarodást, de garantálja a sokkal könnyebb kormányzást és irányítást csúszós felületen, például poros, sima betonon vagy akár jégen és havon.

A vevőegységben egy MEMS 3 tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő található, amely másodpercenként 100-szor értékeli a modell mozgását, és megfelelő első kerékkormányzási bemenetekkel korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motorteljesítményt - a motorteljesítményt 100%-ban te irányíthatod. Az algoritmusokat minden modellhez külön-külön hangolják. A segítségnyújtás szintjét az adón található multifunkciós vezérlővel vagy a Traxxas Link alkalmazással állíthatja be

Jellemzők: 
- Újonnan beszerelt prémium Magnum 272R sebességváltó 
- Újratervezett konstrukció 
- Alumínium motorlemez 
- Edzett acél felső tengely 
- Zárt differenciálmű 
- Könnyű hozzáférés a differenciálműhöz 
- Traxxas TQi 2.4GHz RC készlet opcionális Bluetooth modullal 
- TSM stabilizáló rendszer! 
- Erőteljes, négypólusú Traxxas Velineon 550 3500 rpm/V kefe nélküli motor 
- Vízálló* Traxxas VXL-3S elektronikus vezérlő edzés, sport és verseny üzemmód beállításokkal 
- Vízálló* Traxxas 2075 digitális szervó 
- Revo Spec Torque-Control állítható súrlódó tengelykapcsoló 
- Golyóscsapágy készlet 
- Kész festett karosszéria 
- Olajcsillapítók, ragasztott gumiabroncsok 
- Engedélyezett Kumho Road Venture MT gumiabroncsok 
- Többféle színben kapható 
* A vízálló specifikációkkal kapcsolatos információkat a használati útmutatóban találja. A nedves környezetben való működésre vonatkozó tippeket és trükköket a blogon találja.

  • Vevőkészülék Traxxas Stability Management (6533)
  • Súly 2562 g
  • Vezetés/Vezérlés Bellcrank
  • Sebesség Až 96 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 80 km/h
  • Típus SCT
  • Hossz 568 mm
  • Magasság 214 mm
  • Szélesség 296 mm
  • Szabályzó VXL-3s™
  • Motor Velineon 550 3500Kv
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 335 mm
  • Hasmagasság 89 mm
  • Hajtás 2WD
  • Sebességváltó Magnum 272™
  • Prostor pro baterie 165mm x 49.5mm x 23mm, 25mm
  • RC vevő Traxxas TQi 2.4GHz s temetrickými vstupy a stabilizací TSM
  • Alváz Kompozitový Nylon
  • RC adó Traxxas TQi 2.4GHz
  • Doba jízdy 25 - 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 11,1 V 5000 mAh

14 más termék ugyanabban a kategóriában: