Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Ultra Stick 10cc 1.5m ARF

Ultra Stick 10cc 1.5m ARF Nagyítás

AS_HAN2345

Új termék

Az Ultra Stick 60 ARF sport akrobatikus és gyakorló repülésre készült, valamintnagyvonalú vezérlőfelületekkel büszkélkedhet.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

139 045,00 Ft‎ adóval

Könnyű és merev szerkezet
A modell erős, könnyű balsa- és rétegelt lemezből készült, s a precíziós lézervágott alkatrészek merev szerkezetet alkotnak. Az eredeti Hangar 9® UltraCote® fóliaburkolat kész színezéssel tartós, és a felső és az alsó szárny színkombinációval rendelkezik. A modell egy klasszikus ARF készletben kapható, ahol a modellt pontosan a kézikönyv szerint kell összeszerelni. Ha tudni szeretné, hogy mire számíthat az építés során, nézze meg a kézikönyvet.

A következő linken megtekinthető a működése: 
https://www.youtube.com/watch?v=X4rd9fgJuNY&feature=emb_title

Nagyszerű repülési jellemzők
A szárny rendelkezik fékszárnyakkal, amelyek lehetővé teszik a modell mozgékonyságának további növelését az extrém műrepülő elemek során. Az alacsony felületi terhelésnek és a vastag, szimmetrikus szárnyprofilnak köszönhetően könnyedén repülhetsz hátraszaltókat és szűk szaltókat egyaránt. Az Ultra Stick növeli az önbizalmát a kihívást jelentő műrepülések során.

Választható tartozékok
Szeretne vízen repülni? Adja hozzá a modellhez az opcionális EFLA5600 úszókat és az EFLA5605 készletet. A törzsön található, a futómű rögzítő alkatrészekhez illeszkedő rögzítőfuratoknak köszönhetően percek alatt összeszerelhető lesz.

Alumínium alváz keréktárcsákkal
Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen egyszerű modellhez nem illenek díszes keréktárcsák, de ennek éppen az ellenkezője igaz. A kerékfedelek a modellre tartoznak, a modell kinézete fontos, és az Ultra Stick egyszerűen megérdemli őket.

Motorválasztás
Az egyszerű törzskialakításnak köszönhetően nem kell azon aggódnia, hogyan szerelje be a motort. Nem is lehetne egyszerűbb, a belsőégésű motor számára egy motorágyat tartalmaz, a tartály pedig a törzs belsejébe van illesztve. Ha elektromos motort választ, az közvetlenül a motor válaszfalához csavarozható, az akkumulátor rögzítéséhez egy akkumulátor rögzítőlemez tartozik a csomaghoz.

Az Ultra Stick 60 ARF jellemzői:
- Szárnyvégcsavarok fékszárnyakkal
- Futómű aerodinamikus burkolatokkal és farokkerékkel
- Motorágyat tartalmaz
- Hangar 9® UltraCote® minőségi fóliával bevonva
- Propeller kúp mellékelve
- Tartály tartozék

Milyen RC felszereléssel lásd el a repülőgépmodelledet?
Az ARF változatú RC repülőgép modellek nem rendelkeznek elektronikával, ezért hozzá kell adni őket. Használhat klasszikus elektronikát vagy a legújabb, SAFE vagy SMART funkciókkal ellátott elektronikát. A SAFE biztosítja az AS3X 3 tengelyes giroszkóp repülési területének és repülési vonalának védelmét. A SMART valós idejű telemetriai adatokat kínál. Ezen funkciók kihasználásához a fejlett Spektrum NX6 DSMX 6 csatornás RC adó és Spektrum AR631 6CH AS3X/SAFE vevőkészülék giroszkópos (AS3X) és SAFE repülési burkolatvédelemmel a modell irányításához. Ha több funkciót szeretne vezérelni, a Spektrum NX8 DSMX 8 csatornás RC adó és a Spektrum AR8360T AS3X/SAFE vevő telemetriával áll rendelkezésre.

Hogyan működik?
A vevő elektronikája AS3X elektronikus stabilizátorral rendelkezik, amely képes a modellt olyan egyenesen vezetni, mintha egy zsinór mentén menne. A mikroprocesszor a 3 tengelyes giroszkóp információi alapján folyamatosan ugyanabban a helyzetben tartja a modellt, amíg a jeladó nem ad utasítást a változtatásra.

Ha Ön nem túl tapasztalt pilóta, akkor aktiválhatja a vevőegységbe integrált SAFE Select technológiát. A SAFE funkció a repülési szélsőségek, a billenés és a görbülés korlátozásával biztosítja a repülési területet. Az Elektronikus stabilitás is aktív, és amikor az adó vezérlőbotjait semleges állásba visszaviszi, a modell vízszintes repülésbe kerül.

Használja az intelligens technológiát további információkért!
A Spectrum SMART azonnali állapotinformációt nyújt a modell fontos elektronikus alkatrészeiről TELEMETRIA segítségével. A Spektrum AirWare™ menüvel rendelkező Smart vevők, vezérlők, akkumulátorok, töltők és adók telemetrián keresztül kommunikálnak a Smart rendszerelemekkel további telemetriai érzékelők nélkül, így azonnal láthatóvá válik az akkumulátorok állapota, a hőmérséklet, az áram és a motor fordulatszám.

Adatátvitel egyetlen vezetéken
A SMART technológia lehetővé teszi a telemetriai adatátvitelt egyetlen vezetéken keresztül az innovatív IC3 és IC5 csatlakozókban. Spektrum™ Smart töltőhöz csatlakoztatva a Smart G2 akkumulátor egyedi paraméterei, az akkumulátor állapota és a cellainformációk automatikusan feltöltődnek a memóriamikrochipről az IC3® vagy IC5® csatlakozó adatvezetékén keresztül. Az akkumulátor töltéséhez egyszerűen csatlakoztassa azt a Smart töltőhöz. A biztonságos töltés automatikusan megkezdődik, és nincs szükség külön kiegyenlítő kábelre.

  • Típus Akrobatický
  • Hossz 1448 mm
  • Építókészlet típus ARF
  • Vezetési nehézség Pokročilí
  • Hajtás típús Elektro nebo spalovací
  • Konstrukció Dřevěná
  • Fesztáv 1524 mm
  • Repülési súly 3175 g
  • Szárnyfelület 52,3 dm²
  • Felületi terhelés 60,7g/dm²
  • Eektromos hajtás 60BL
  • Spalovací motor .60 benzínový nebo nitro

21 más termék ugyanabban a kategóriában: