Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

BM Racing DRR01-V2 drift futómű - Szett giroszkóppal és alumínium szervóval

BM Racing DRR01-V2 drift podvozek - Set s gyrem a hliníkovým servem Nagyítás

PE_BMR150011-E2

Új termék

Speciálisan tervezett RWD / 2WD drift futómű karbonlemezekkel és alumínium alkatrészekkel, a hátsó tengely mögé szerelt motorral és slide-rack kormányművel. Gyárilag összeszerelt futómű, kerekekkel és mágneses karosszériatartókkal együtt, MIBO Drift King giroszkóp és alumínium szervó nélkül, RC-készlet és egyéb elektronika nélkül.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

182 960,00 Ft‎ adóval

Autórajongó vagy és csábít az oldalazás csúszó kerekekkel?

Szeretnél kint és bent egyaránt jól szórakozni, a vezetési képességeiden dolgozni, a barátaiddal együtt tandemben összemérni az erőtöket, a geometria beállításával megváltoztatni különleges autód viselkedését, tuning alkatrészekkel javítani a tulajdonságait, vagy megépíteni álmaid autójának karosszériáját?

Mindez soha nem volt még elérhetőbb, mint az új generációs hátsókerék-meghajtású autókkal, amelyeket már pár tucat perc után bárki vezethet és a tapasztalat növekedésével centiméterekre pontosan irányíthatóak, s az RWD hajtásláncnak és a giroszkópnak köszönhetően valóban úgy viselkednek, mint a valódi driftautók!

BM Racing DRR01-V2

A DRR01-V2 egy kiváló futómű kezdőknek, haladóknak és versenyzőknek egyaránt. Szénszálas lemezekkel és lengéscsillapító tornyokkal, ívelt csúszósínű kormányművel, valamint alumínium alkatrészekkel, például ballasztokkal, terelőlemezekkel, lengéscsillapítókkal és egyebekkel rendelkezik. Az állítható alvázelemek lehetővé teszik a geometria egyszerű testreszabását a pálya felületéhez vagy az Ön egyedi igényeihez és preferenciáihoz.

A DRR01-V2 alváz gyárilag össze van szerelve, beleértve a lengéscsillapítókat és a differenciálművet, olajjal feltöltve. Fel van szerelve HDPE gumival ellátott kerekekkel, mágneses alumínium karosszériatartókkal vagy titán csavarokkal. Az alumínium alkatrészek matt ezüstös felületűek, ami egyedi megjelenést kölcsönöz az alváznak.

A gyári geometria beállítások a legigényesebb versenyzők igényeinek is megfelelnek. Így a dobozból kivéve már csak az elektronikát kell felszerelni, és a váz készen áll a legjobb teljesítményre.

Ez a készlet tartalmazza a MIBO Drift King Gyro-t és a MIBO Drift King Alu Black programozható (RWD Drift Spec/33.0kg/8.4V) kefe nélküli szervót is, már felszerelve és beállítva.

Tulajdonságok:
- 256mm tengelytáv
- Független dupla trapéz felfüggesztés
- Alumínium csúszósínes kormánymű
- Alumínium lengéscsillapítók
- Karbon vázlemez
- Szénszálas első és hátsó agancsok
- Szénszálas gyorskioldó akkumulátortartó
- Alumínium hátsó motortartó karbon ventilátor tartóval
- Vezérműszíj átvitel
- Bolygóműves differenciálmű
- Alumínium mágneses karosszériatartók
- Hátsó diffúzor
- Kerekek és gumiabroncsok

Méretarány: 1/10
Tengelytáv [mm]: 256
Alváz típus: Közúti,Drift,Verseny
Motor típusa: AC,DC
Li-Po [cikk] 2

30 más termék ugyanabban a kategóriában: