Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

E-flite Timber X 0.57m SAFE Select BNF Basic

E-flite Timber X 0.57m SAFE Select BNF Basic Nagyítás

AS_EFLU7950

Új termék

Az 570 mm-es E-flite UMX Timber X RC modell az STOL képességeket egyedi szárnykialakítással és nagyméretű kormánylapátokkal kombinálja. Egyedülálló 3D teljesítmény egy sokoldalú modell műrepülő képességekkel! AS3X és SAFE Select funkciók.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

86 480,00 Ft‎ adóval

Az egyik legkelendőbb Timber X 1,2 m-es RC repülőgépmodell mostantól Timber X mikro modellként is kapható, 570 mm-es szárnyfesztávolsággal. Az STOL-képességeket egyedülálló szárnykialakítással és nagyméretű kormánylapátokkal kombinálja. Egyedülálló 3D-s teljesítmény egy sokoldalú modellben, egy műrepülő különlegesség képességeivel! AS3X és SAFE Select funkciók.

Az UMX Timber X a népszerű, nagyobb, 1,2 m-es Timber X, az E-flite történetének egyik legkeresettebb modelljének kicsinyített Ultra-mikro változata. A nagyon könnyű STOL repülő kialakítás nagy kerekekkel a rövid fel- és leszálláshoz, nagy kormánylapátokkal a nagy manőverezőképességhez, és a 3S kompatibilis energiahajtás még szélesebb repülési területet biztosít. Az UMX Timber X LED-es leszálló-, navigációs és vakufényekkel is rendelkezik, és a modell elektronikája valós idejű akkumulátorfeszültséget és egyéb telemetriai adatokat szolgáltat a kompatibilis Spektrum adóknak. Ultra-mikro méretének köszönhetően az UMX Timber X kültéren, parkokban és réteken, de akár beltéren, tornatermekben és más alkalmas helyeken is repülhet. Szerelje fel az opcionális úszókat (külön megvásárolható), és máris felszállhat a medencékből, tavakból és tavakból. Nagyszerű választás a középhaladó és a tapasztalt pilóták széles körének, és olyan nyugodt, nyugodt és vad repülést kínál, amit ebben a kategóriában egyetlen más modell sem tud elérni!

Az UMX Timber X 0.57m RC repülőmodell jellemzői:
- Nagyon rövid fel- és leszállás (STOL), sport- vagy 3D műrepülés
- Sokoldalúan használható kültéri és beltéri repüléshez
- Óriási vezérlőfelületek a jobb kezelhetőség és a nagyobb műrepülő képességek érdekében
- Teljes fesztávolságú szárnyszárnyak a maximális hatékonyság érdekében, még szárnyszárnyként is.
- A motor 3S LiPo kompatibilis a korlátlan függőleges teljesítményhez
- Valós idejű akkumulátor feszültség telemetria kompatibilis Spektrum adókkal
- Spektrum vevőegység az iparág vezető 2,4 GHz-es Spektrum DSMX technológiával
- Könnyű repülés az opcionális SAFE Select repülési burkolatvédelemmel
- Páratlan stabilitás és érzés az AS3X technológiával még szeles időben is
- Megerősített vezérlőkarok és gömbcsuklók a pontos irányításért
- Funkcionálisan telepített LED leszálló-, navigációs és vakufények
- Nagy kerekek a felszállás és leszállás képességéért a legkülönfélébb felületeken
- Opcionális úszók (külön megvásárolható; EFLUA1190) a vízből való felszálláshoz.

Összeszerelve és repülésre készen a dobozból kivéve
A Bind-N-Fly® változat teljes modelljének előnyei Már van Spektrum adója? A Bind-N-Fly® modellrepülőgép-készletek nagyszerű választásnak bizonyulnak, mivel egy komplett kész modellt vesz ki a dobozból, csak az akkumulátort kell hozzáadni, és a modellben lévő vevőt kell párosítani az adóval. Az adó beállítása nagyon egyszerű, a kézikönyv teljes körű utasításokat tartalmaz.

Telemetriai lehetőségek
Az UMX Timber X RC modell repülőgép olyan vezérlőegységgel van felszerelve, amely egy Spektrum vevőegységet tartalmaz vezérlővel, amely valós idejű telemetriát biztosít a repülési akkumulátor feszültségéről a kompatibilis Spektrum adóknak (beleértve a DX6e és 8e, DX6 G2/G3 és 8 G2, DX9, NX6, 8 és 10, iX12, iX20)

Spektrum™ AS3X® és SAFE® Select
Az Ultra-Micro Timber® X exkluzív Spektrum™ AS3X® és SAFE® Select technológiákkal rendelkezik. Az AS3X stabilizálás a színfalak mögött dolgozik, hogy kiegyenlítse a szél és a turbulencia hatásait, és biztosítsa a repülési szint rögzítését. Az opcionális SAFE® Select repülési burkolatvédelem, a dőlés- és dőlésszög korlátokat kínál, valamint automatikus stabilizációt, amely egy kapcsolóval be- és kikapcsolható, hogy megkönnyítse a repülést.

Nagyszerű manőverezhetőség és irányíthatóság
Az UMX Turbo Timberhez képest az UMX Timber X kisebb fesztávolságú szárnyszerkezettel és sokkal nagyobb fesztávolságú csűrőkkel rendelkezik, amelyek flaperonként is használhatók - a megnövelt magassági és kormánylapátokkal együtt. Alacsony sebességnél a vezérlés sima és szelíd, vagy nagy sebességnél az eXtreme 3D képességeket biztosít, így úgy repülhet, mint egy rekreációs szabadidős modell vagy egy ragadozó aerobat, válasszon, és állítsa be a repülési képességeket az Ön ízlése szerint.

Erőteljes 3S kefe nélküli motor
Szeretné lebegtetni a modelljét, lebegni a légcsavaron, majd felgyorsulni az égbe? A váltóáramú meghajtó és a 3S LiPol tápegység erejének köszönhetően a felesleges teljesítményt műrepülésre és 3D repülésre is használhatod.

STOL (rövid felszállás és leszállás)
A szárny kisebb fesztávolságú és nagyobb szárnyfelülettel rendelkezik, mint az előző UMX Timber. Ezenkívül a teljes fesztávolságon keresztül szárnyszárnyakkal rendelkezik, amelyek a lassú repülés és a STOL-teljesítmény érdekében fékszárnyként is használhatók. Ezek a jellemzők, valamint a könnyű kialakítás és a nagy teljesítményű kefe nélküli motor lehetővé teszik, hogy a levegőbe ugorjon, vagy lebegjen és rövidebb távolságra szálljon le, mint bármely más hasonló kategóriájú modell.

A modell sokoldalúsága
Szálljon le olyan felületekről, amelyeket a legtöbb ilyen méretű modell nem tud kezelni, mint például fű, kavics, földutak és így tovább. A nagyméretű Tundra-stílusú kerekek elnyelik az ütéseket és kiváló alátámasztást biztosítanak. Az opcionális úszókkal (EFLUA1190, külön megvásárolható) akár medencékből, tavakból és tavakból is kirepülhet!

LED világítás
Az UMX™ Turbo Timberhez hasonlóan az UMX Timber X is valósághűen megjelenő LED-es leszálló-, navigációs és villanófényekkel van felszerelve a gyárban, amelyeket a repülési akkumulátor táplál.

Összeszerelve és repülésre készen
Az UMX Timber X a Spektrum™ 2,4 GHz-es csúcstechnológiával rendelkezik, amely párosítható a Spektrum DSMX®/DSM2® 5+ csatornás adóval, így a doboz kinyitása vagy az akkumulátor feltöltése (nem tartozék) után perceken belül repülhet.

Szilárd konstrukció
Az EPS anyagból készült konstrukció nagyon alkalmas a vizes modellezésű repülőgépekhez, mivel könnyű és tartós repülőgépvázat készíthet. Ha a repülőgép vázának bármelyik része megsérülne, és már nem tudja megjavítani, számos pótalkatrész áll rendelkezésre.

SAFE technológia
Használja ki az exkluzív AS3X 3 tengelyes stabilizációs technológiát és a SAFE™ (Sensor Assisted Flight Envelope) védelem aktiválásának lehetőségét, amely biztonságosabbá teszi a repülést a kezdő pilóták számára.Nincs szükség programozásra, egyszerűen távolítsa el a párosító csatlakozót a modell párosítása során a kézikönyvben leírtak szerint. A SAFE funkció biztosítja a repülési határokat és biztosítja a szélsőséges repülési határokat.

Ha a SAFE ki van választva, akkor aktiválódik:
- A dőlés-, gördülés- és süllyedéskorlátozás nem engedi meg a túlzott dőlést és az elakadást, például felszálláskor vagy nagyobb gördülést fordulóban.
- Az automatikus szintezés azonnal visszaállítja a modellt vízszintes repülésbe, amikor a botkormányt semleges helyzetbe engedjük.

  • Típus Akrobatický
  • Hossz 470 mm
  • Építókészlet típus BNF
  • Vezetési nehézség Mírně pokročilí
  • Szervó Lineární Spektrum 2.9g (4ks) (SPMSH2040L)
  • Vezérlőegység Spektrum SPMA3188
  • Ajánlott elemek LiPo 11.1V 280 - 350 mAh s konektorem JST
  • Konstrukció EPS
  • Fesztáv 570 mm
  • Repülési súly 137g bez LiPol baterie
  • Eektromos hajtás Střídavý Spektrum 1900Kv, 10P
  • Légcsavar 5.5x2.5" (EFLUP114065)
  • Konektor typ JST

30 más termék ugyanabban a kategóriában: