Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

E-flite P-51D Voodoo 0.44m SAFE Select BNF Basic

E-flite P-51D Voodoo 0.44m SAFE Select BNF Basic Nagyítás

AS_EFLU4350

Új termék

Az E-flite P-51D Mustang Voodoo RC modell egy ultra mikro félméretű pylon különlegesség, páratlan stabilitással az exkluzív AS3X technológiának köszönhetően, valamint SAFE Select repülési burkolatvédelemmel. BNF Basic verzió.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

76 305,00 Ft‎ adóval

Az E-flite® UMX™ P-51D Voodoo a pylon special ultra-mikro változata, páratlan stabilitással, exkluzív AS3X® technológiával, opcionális SAFE® Select repülési burkolatvédelemmel és akkumulátor telemetriával. Teljesen összeszerelt és azonnal repülésre készen már a dobozból kivéve.

A távirányítású modell az eredeti UMX P-51D BL továbbfejlesztett változatának másolata. Az egyedi színezés könnyen felismerhető és kivételes az RC modelleken. A 2-3S LiPo-val és egy erős kefe nélküli motorral hajtott modell gyors, mozgékony és nagyon jól irányítható. Kis méretének köszönhetően az UMX Voodoo-val kisebb helyeken is repülhet, beleértve a hátsó udvarokat, parkokat vagy sportpályákat! A modell szilárd futóművel rendelkezik, kormányozható hátsó kerékkel a guruláshoz, felszálláshoz és leszálláshoz a sima felületeken. A kézi indításhoz és a fűben történő hasra szálláshoz a futómű leszerelhető.

Információk a modellről
A P-51D Mustang minden idők egyik legikonikusabb vadászgépe! Egyedülálló kialakítása a második világháborús vadászgépek közül a legnagyobb teljesítményt nyújtotta. Emiatt sok P-51-est még ma is repülnek légi bemutatókon és légi versenyeken szerte a világon.

A P-51D-25-NA-t (eredeti sorozatszáma 44-73415) 1944-ben a North American Aviation gyártotta a kaliforniai Inglewoodban az Egyesült Államok hadserege számára. Miután 1958-ban magántulajdonba került, először a Reno Air Races versenyen indult az 55-ös "Pegasus" jelzéssel. Ezt követően átkeresztelték "Voodoo"-ra, és részt vett az 1998-as Reno Air Races versenyen. A gép 2013-ban, 2014-ben és 2016-ban megnyerte az Unlimited osztályt, és ma a kaliforniai Chino-ban található Planes of Fame Air Museum gyűjteményének része.

Elektronikus stabilizálás
Az E-flite UMX P-51D RC repülőgépmodell exkluzív Spektrum™ AS3X® és SAFE® Select technológiákkal van felszerelve. Az AS3X funkció a háttérben működik, hogy kiküszöbölje a szél és a turbulencia hatásait. Opcionálisan a SAFE Select aktiválható a modell repülés közbeni dőlésének korlátozására, és amikor a keresztirányítók semleges helyzetbe kerülnek, a modell automatikusan vízszintes repülésbe kerül. A SAFE Select funkció egy kapcsolóhoz rendelhető, és csak akkor aktiválható, ha szükséges. Ha egyáltalán nem szeretné használni a SAFE Selectet, egyszerűen kapcsolja ki az utasításoknak megfelelően, és csak az AS3X 3 tengelyes stabilizálás lesz aktív.

Bind-N-Fly változat
Az RC modell repülőgép BNF változata, tápellátó rendszerrel, szervókkal és Spektrum 2,4 GHz-es vevővel felszerelt. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáad egy akkumulátort és párosítja a modellt a Spektrum univerzális adóval.

Telemetria
Az UMX P-51D Voodoo egy olyan vezérlőegységgel van felszerelve, amely a vezérlőt és a vevőt egyben egyesíti. Az egység valós idejű telemetriát (meghajtó akkumulátor feszültség) biztosít, amelyet megjeleníthet, vagy riasztást állíthat be Spektrum AirWare adókon (beleértve a DX6e és 8e, DX6 G2/G3 és 8 G2, DX9, NX6,NX6,NX6,NX8 és NX10, iX12, iX20 és mások).

Nagy teljesítmény
Az UMX P-51D Voodoo az egyik leggyorsabb UMX modell, és egy 300 mAh 3S LiPo akkumulátorral gyakorlatilag korlátlan függőleges teljesítményt nyújt. Normál repüléshez használhatja a 2S LiPo akkumulátort. Egy BL200 2150ot/V kefe nélküli motor van beépítve.

Teljesen összeszerelt
A modell összeszerelve érkezik és percek alatt és repülésre kész. A legmodernebb Spektrum 2,4 GHz-es technológiával van felszerelve. A vezérléshez mindössze egy legalább 5 csatornás Spektrum DSMX/DSM2 adóra van szükség.

Alváz opciók
A merev, kormányozható hátsó kerékkel ellátott futómű guruláshoz, felszálláshoz és leszálláshoz sima felületeken használható. Vagy leszerelheti a futóművet a kézi indításhoz és a fűre való leszálláshoz. A futómű nélküli modell még gyorsabb és manőverezőbb lesz.

Tartós konstrukció
Az EPS konstrukció könnyű, de tartós repülőgépvázat biztosít. Baleset esetén pótalkatrészek állnak rendelkezésre, a kisebb ütközések pedig habragasztóval javíthatók.

Jellemzők:
- Nagyon gyors, mozgékony és könnyen repülhető kis P-51-es modell.
- Tápegység 2-3S LiPo, JST(RCY) csatlakozóval
- Erőteljes kefe nélküli motor 4 lapátos légcsavarral
- Valós idejű akkumulátor feszültség telemetria kompatibilis Spektrum adókkal
- Spektrum vezérlőegység a legmodernebb 2,4 GHz-es DSMX technológiával
- Exkluzív AS3X ® repülésstabilizáló technológia SAFE ® Select repülési burkolatvédelmi technológia
- Teljesen összeszerelt és repülésre kész modell
- Egyedi, jól látható Voodoo színezés
- Kivehető fix futómű kormányozható orrkerékkel.

  • Típus Model pylonového speciálu
  • Hossz 439 mm
  • Építókészlet típus BNF
  • Vezetési nehézség Pokročilí
  • Konstrukció EPS
  • Fesztáv 493 mm
  • Repülési súly 112 g (3S 300mAh) 105g (2S 300mAh)
  • Eektromos hajtás Střídavý 2150Kv, 12P

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

30 más termék ugyanabban a kategóriában: