Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

E-flite P-51D Mustang 1.2m SAFE Select BNF Basic

E-flite P-51D Mustang 1.2m SAFE Select BNF Basic Nagyítás

AS_EFL089500

Új termék

A legendás amerikai P-51D Mustang vadászgép RC modellje 1,2 m szárnyfesztávolsággal, elektromos behúzható futóművel, beépített fékszárnyakkal, 3-4S LiPol váltóáramú hajtással, Spektrum vevővel AS3X és opcionális SAFE Select funkcióval. Bizonyítottan könnyű habszerkezet és autentikus "Cripes A'Mighty 3rd" színezés jellemzi.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

174 655,00 Ft‎ adóval

A P-51D Mustang "Cripes A'Mighty 3rd főbb jellemzői:
- Minimális építési idő
- AS3X® technológia a vonalzószerű repüléshez
- Opcionális SAFE technológia a biztonságosabb modellel való megismerkedés érdekében
- Funkcionális fékszárnyak telepítve
- Elektromos behúzható futómű telepítve
- Vezérelt szárny, magassági kormány, kormánylapát, fékszárnyak és futóművek
- Spektrum™ AR631 DSMX® AS3X AS3X SAFE Select vevőkészülék
- Erőteljes 15BL 850Kv váltóáramú motor forgó burkolattal
- 70A Spektrum Avian™ Smart Lite vezérlő telemetriával 70A Spektrum Avian™ Smart Lite vezérlő telemetriával
- 4 lapátos légcsavar, panel ábrázolás, pilóta, fegyverek és pilótafülke részletek
- Gyors hozzáférés az akkumulátorhoz a törzsfedélen keresztül
- Tartós EPO konstrukció
- Vonzó Cripes A'Mighty 3rd álcázás

Exkluzív technológia
A BNF® Basic verzió exkluzív Spektrum™ AS3X® és SAFE® Select technológiákkal van felszerelve. Az AS3X a színfalak mögött a szél és a turbulenciák hatásának kiegyenlítésén dolgozik, hogy egy sokkal nagyobb repülőgépen való repülés érzetét keltse. A SAFE Select opció dőlés- és gördüléskorlátozást, valamint automatikus önnivellálást kínál, amely egy kapcsolóval be- és kikapcsolható! Ha nem szeretné aktiválni a SAFE Select funkciót, akkor a vevőkészüléket a szokásos módon párosítsa, és csak az AS3X marad aktív.

AC motor és vezérlő 3-4 LiPol cellához
A Mustang egy nagy teljesítményű 15BL 850 Kv kefe nélküli motorral rendelkezik, 10,5 x 8 négylapátos légcsavarral, 75 mm átmérőjű kúppal, Smart Avian 70A Lite 3-6S IC3 vezérlővel. A mellékelt 4 lapátos légcsavarral nagyon halkan repül és egy 2200-3000mAh 3S LiPol akkumulátorral alapvető műrepülő fordulókat tud repülni. Ha még erősebb meghajtást szeretne, az akkumulátor mindenféle beállítási változtatás nélkül kicserélhető egy 4 cellás akkumulátorra.

Nagyszerű makett részletek
A modell könnyű habszivacsból készült, amely nagyon ellenálló a sérülésekkel szemben és ütközés esetén is könnyen javítható. A modell számos makett funkcióval rendelkezik, mint például burkolatpanel, pilótafülke, hiteles festés és egy makett kúp 4 lapátos légcsavarral.

Behúzható futómű és fékszárnyak
A tökéletes repülési realisztikusság érdekében a P-51D Mustang elektromos behúzható futóművel van felszerelve, amely valósághű lábakkal, kerekekkel és futóműszárnyakkal rendelkezik. Az összeszereléshez nincs szükség ragasztóra. A szárny egy darabból áll és néhány csavarral csatlakozik a törzshöz. Az elektronika és az akkumulátor könnyen hozzáférhető a túlméretezett törzsfedél miatt.

A híres álcázás
A modell az 1944-es "Cripes A'Mighty 3rd" álcázásban készült, amely George Earl Preddy, Jr. pilóta, a II. világháború Mustanggal repült legjobb ászának repülőgépén alapul.

AS3X™ stabilizálás
A Spektrum vevő AS3X technológiával van felszerelve, amely segít stabilizálni a modellt repülés közben. A vevőkészülék háromtengelyes MEMS giroszkópot és gyorsulásmérőt tartalmaz, az elektronikus stabilizálás pedig leegyszerűsíti a modell vezérlését például szeles körülmények között. A modell hasonlóan reagál, mint egy sokkal nagyobb modell és a repülése sima, anélkül, hogy feláldozná a teljes irányíthatóságot. Az AS3X nagyobb magabiztosságot biztosít az irányításban.

SAFE Select™ technológia kezdőknek
A SAFE Select technológiának köszönhetően még a kevésbé tapasztalt pilóták is repülhetnek a modellel. A SAFE rendszer megakadályozza a túlkormányzottságot kanyarban, valamint korlátozza a fel- és leszállást is. Ha egyszerűen elengedjük a botkormányt, a modell visszatér a vízszintes repülésbe. Ezeket a funkciókat különösen a kezdő pilóták értékelik, akik még nem teljesen biztosak modelljük irányításában.

Ahogy a SAFE Select név is jelzi, ez egy opcionális funkció - Öntől függ, hogy kívánja-e használni vagy letiltani a SAFE technológiát. A párosítási módszer beállítja, hogy a SAFE engedélyezve vagy letiltva legyen. A SAFE funkciót repülés közben is be- vagy kikapcsolhatja egy szabad adócsatorna segítségével.

A SAFE Select™ előnyei:
- Korlátozza a maximális gurulás mértékét, hogy megakadályozza a modell ,,dugóhúzóba,, kerülését.
- Automatikusan vízszintes repülésbe állítja a modellt, amikor az adó vezérlését elengedik.
- A SAFE ki- vagy bekapcsolható repülés közben a szabad csatornán.

  • Hossz 1065 mm
  • Konstrukció Epo
  • Fesztáv 1219 mm
  • Repülési súly 1530 g (1358 g bez baterie)
  • Szárnyfelület 24,9 dm²
  • Felületi terhelés 61 g/dm²
  • Eektromos hajtás střídavý motor 15BL 850Kv
  • Légcsavar 4 listá 10.5 × 8
  • Vrtulový kužel Pro 4 listou vrtuli 75mm

30 más termék ugyanabban a kategóriában: