Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

E-flite T-28 Trojan 2.0m PNP

E-flite T-28 Trojan 2.0m PNP Nagyítás

AS_EFL013575

Új termék

Az amerikai T-28 Trojan katonai kiképzőgép nagyméretű RC-modellje 1,98 méteres szárnyfesztávolsággal, jól kezelhető és kellemes repülési tulajdonságokkal rendelkezik. Intelligens telemetriával ellátott vezérlővel, megbízhatóbb behúzható futóművel, valamint LED-es leszálló- és navigációs fényszórókkal rendelkezik. Csak az RC-készletettel, az akkumulátorral és a töltővel kell már csak kiegészíteni.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

313 695,00 Ft‎ adóval

Az E-flite az amerikai T-28 Trojan katonai kiképző repülőgép nagyméretű RC modelljét hozza el, amelynek szárnyfesztávolsága 1,98 m. A modell jól kezelhető és kellemes repülési jellemzőkkel rendelkezik. Tartós EPO anyagból készült, a szerkezetében szénszálas erősítéssel (Carbon-Z), így a fából készült modellek merevségével, valamint a tartósság és javíthatóság nagy előnyeivel rendelkezik. Smart telemetriával ellátott vezérlővel, megbízhatóbb futóművel, LED-es leszálló- és navigációs fényszórókkal van ellátva. Egy 5040-500Kv brushless motor 14,75x10 légcsavarral, Avian Smart Lite 70A vezérlő, 7 MG szervó, fékszárnyak és behúzható elektromos 3 kerekű futómű van rá felszerelve. A PNP verzió RC készlet, akkumulátor és töltő nélküli.

Nagy modell a második világháborús T-28 Trojan!
Az E-flite® Carbon-Z T-28 Trojan 2m modelljét továbbfejlesztették, hogy a legkönnyebben repülhető nagyméretű második világháborús modellé váljon. Funkcionális fékszárnyakkal, tartósabb és megbízhatóbb futómű behúzó mechanizmusokkal ez a tökéletes első világháborús "óriás makett" repülőgép a legkülönbözőbb pilóták számára is ideális. Az elektromos meghajtást Spektrum™ Avian™ Smart Lite 70A vezérlővel frissítették. A repülőgép váza teljesen fényes sárga színűre van festve és a készlet további matricákat tartalmaz, így az álcázást tetszés szerint alakíthatod. Az exkluzív Carbon-Z konstrukció lehetővé teszi, hogy még egy nagyméretű habszivacs repülőgépmodell is olyan merev legyen, mint egy hagyományos, teljesen fából készült konstrukció. Ráadásul sokkal tartósabb és könnyebben is javítható.

A makettrészletek közé tartozik a pilótafülke műszerfallal és a pilótafigurával, a motorház replika csillagmotorral és felületi részletekkel. A LED-es navigációs és leszállási fények fokozzák az élményt, különösen a kora reggeli és kora esti szürkületben történő repüléskor!

SMART technológia
A Carbon-Z T-28 az exkluzív Spektrum™ Avian™ Smart Lite vezérlővel van felszerelve, amely a Smart funkciónak köszönhetően számos, a meghajtással kapcsolatos, valós idejű telemetriai adatot szolgáltat, beleértve a motor fordulatszámát, áramát, az akkumulátor feszültségét és még sok mást a kompatibilis Spektrum AirWare™-rel felszerelt vevőkészülékeken és adókészülékeken keresztül (beleértve a DX6e és 8e, DX6 G2/3 és 8 G2, DX9, NX6, 8 és 10, iX12, iX14, iX20).

Erőteljes AC meghajtó
A beépített kefe nélküli motor kompatibilis a 6S 3200-7000mAh LiPol akkumulátorokkal. Használhat egy 3200mAh LiPol akkumulátort a könnyű súly és az alacsony területi terhelés érdekében, vagy egy 5000mAh LiPol akkumulátort a teljesítmény és a kezelhetőség optimális egyensúlya érdekében, de akár egy 7000mAh LiPol akkumulátor is szóba jöhet a hosszú, 10-15 perces repülési időkhöz. A motorházba egy radiális motor makettje van beépítve, ami nagyban hozzájárul a modell realisztikusságához.

Behúzható futómű és fékszárnyak
A modell 3 kerekű behúzható futóművel rendelkezik, amely kormányozható orrlábbal és tartósabb és megbízhatóbb billenőmechanizmusokkal van felszerelve. Szintén beépítésre kerültek a fékszárnyak és a LED-es leszálló, valamint navigációs fények, amelyek funkcionális elemek és egy következő szintre emelik az élményt.

Szívós és tartós Carbon-Z konstrukció. A Carbon-Z konstrukció egy erős, nagyon tartós és merev EPO-habot kombinál a kényelmesen elhelyezett szénszálas megerősítésekkel, amelyek növelik a modell erejét és ami még fontosabb, növelik a merevségét, így a konstrukció könnyebb, mint egy hagyományos, teljesen fából készült, de sokkal tartósabb. Ezenkívül a kár esetén felmerülő javítások is könnyebbé válnak. A pilótafülke a pilótával és a műszerfal is elkészült.

AS3X™ stabilizálás
A Spektrum vevő AS3X technológiával van felszerelve, amely segít stabilizálni a modellt repülés közben. A vevőkészülék háromtengelyes MEMS giroszkópot és gyorsulásmérőt tartalmaz, az elektronikus stabilizálás pedig leegyszerűsíti a modell vezérlését például szeles körülmények között. A modell hasonlóan reagál, mint egy sokkal nagyobb modell, repülése sima, anélkül, hogy feláldozná a teljes irányíthatóságot. Az AS3X nagyobb magabiztosságot biztosít az irányításban…. SAFE Select™ technológia kezdőknek.. A SAFE Select technológiának köszönhetően a kevésbé tapasztalt pilóták is képesek a modell vezetésére. A SAFE rendszer megakadályozza a túlkormányzottságot kanyarban, valamint korlátozza a fel- és leszállást is. Ha egyszerűen elengedjük a botkormányt, a modell visszatér a vízszintes repülésbe. Ezeket a funkciókat különösen a kezdő pilóták értékelik, akik még nem teljesen biztosak modelljük irányításában.

Ahogy a SAFE Select név is jelzi, ez egy opcionális funkció - Öntől függ, hogy kívánja-e használni vagy letiltani a SAFE technológiát. A párosítási módszer beállítja, hogy a SAFE engedélyezve vagy letiltva legyen. A SAFE funkciót repülés közben is be- vagy kikapcsolhatja egy szabad adócsatorna segítségével.

A SAFE Select™ előnyei:
- Automatikusan vízszintes repülésbe állítja a modellt, amikor az adó vezérlését elengedik.
- A SAFE ki- vagy bekapcsolható repülés közben a szabad csatornán

Főbb jellemzői:
- SMART rendszer telemetriával
- Könnyű és gyors végső összeszerelés
- Elektromos behúzható háromkerekű futómű van felszerelve
- A szervókkal ellátott fékszárnyak be vannak szerelve
- Merev, könnyű és erős Carbon-Z konstrukció
- Precíz megjelenés felszerelt pilótafülkével és motorutánzattal
- Erőteljes 5040-500Kv 14P kefe nélküli motor (telepítve)
- 7 kiváló minőségű szervó fém fogaskerékkel (beszerelve)
- Ajánlott 5000mAh 6S 22.2V LiPol akkumulátor
- Nagyméretű törzsfedél reteszes záródással
- Kétrészes szárny a törzshöz csavarozva
- Valósághű séma amerikai álcázással és opcionális matricákkal
- 2 lapos légcsavar (tartozék)
- 3 kerék behúzható futómű kormányozható orrlábbal

  • Típus VOH
  • Hossz 1620 mm
  • Építókészlet típus PNP
  • Vezetési nehézség Pokročilí
  • Konstrukció Epo
  • Fesztáv 1980 mm
  • Repülési súly 6S 5000mAh 5463g, bez baterie 4729g
  • Szárnyfelület 70 dm²
  • Felületi terhelés 78 dm² / 5000mAh
  • Eektromos hajtás Střídavý 5040-500Kv 14P
  • Materiál modelu EPO - Carbon Z

30 más termék ugyanabban a kategóriában: